Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’un Geleceğine ‘Yıldırım’ Destek

21 Yaş Altı Ligi’nde şampiyonluğa koşan Bursaspor Futbol Takımı ile bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Futbolcu fabrikası Vakıfköy’e hizmetlerimizi devam ettirerek Bursaspor’umuzu ve Yıldırım’ı...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’un Geleceğine ‘Yıldırım’ Destek
21 Yaş Altı Ligi’nde şampiyonluğa koşan Bursaspor Futbol Takımı ile bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Futbolcu fabrikası Vakıfköy’e hizmetlerimizi devam ettirerek Bursaspor’umuzu ve Yıldırım’ı daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.
Edebali, 21 Yaş Altı Ligi’nde son iki haftaya lider olarak girerek şampiyonluk yolunda büyük bir avantaja sahip olan Bursaspor Futbol Takımı ile bir araya geldi. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nin tribünlerin üstünün kapanması, koltukların yenilenmesi, duvarların yapılması, bahçe düzenlemesi, tesisat ve tamirat işlerinin yanı sıra ışıklandırma çalışmaları ile modern yapıya kavuşmasını sağlayan Yıldırım Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Bursaspor Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Adnan Örnek, U21 takımı antrenörü Turan Şen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Altyapı Antrenörleri ve futbolcular katıldı.
Edebali, “Takımımızın ortaya koyduğu başarı oldukça önemli. Ülkemizde geleneksellik hakimdir. Maddi anlamda güçlü rakipleri geride bırakıp geleneksel yapıyı bozan takımımız, inanıyorum ki şampiyon olarak bizleri daha da mutlu edecektir. Bursa’nın en önemli markalarından biri olan Bursaspor’un her yaş grubunda başarılı olması en büyük arzumuz. Elde edilecek bu başarı hem Bursaspor’un hem de Bursa’daki sporun geleceğine umutla bakma adına çok önemlidir” dedi.
Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan ise Yıldırım Belediyesi’nin son yıllarda Vakıfköy’e büyük hizmetleri olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.