Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’un galibiyet sevincine ortak oldular

Nilüfer Belediyesi, Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasında Oynanan Bursaspor-çaykur Rizespor Maçında, Nilüfer Gençlik Ofisi Üyeleri İle Huzurevi Sakinlerini Locasında Konuk Etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’un galibiyet sevincine ortak oldular
Nilüfer Belediyesi, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında oynanan Bursaspor-Çaykur Rizespor maçında, Nilüfer Gençlik Ofisi üyeleri ile huzurevi sakinlerini locasında konuk etti.

Nilüfer Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında genç yaşlı her yaştan vatandaşı Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki locasında ağırlamaya devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında oynanan Bursaspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasını bu kez Nilüfer Gençlik Ofisi üyeleri ile Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri locadan izledi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile eşi Seden Bozbey, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız da maçı konuklarla birlikte izleyerek heyecana ortak oldu. Maç esnasında 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü sebebiyle kutlama pankartı açan konuklar, yaptığı tezahüratlarla da Bursaspor’a destek verdi. 2-1 Bursaspor’un üstünlüğüyle biten karşılaşmanın sonunda büyük bir sevinç yaşandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.