Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursasporlu Taraftarlardan TFF’ye Tepki

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında takımları aleyhinde verilen kararlara tepki gösteren Bursasporlu taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu’na tepki gösterdi.Son olarak Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında...

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında takımları aleyhinde verilen kararlara tepki gösteren Bursasporlu taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu’na tepki gösterdi.
Son olarak Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında evinde Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Bursaspor’da müsabakanın hakemlerine yönelik ilginç tezahüratlar yapan taraftarların tepkisi maçın ardından da çığ gibi büyümeye devam ediyor. Yeşil-beyazlı taraftarların oluşturduğu Grup 16 derneği adına açıklamalarda bulunan dernek başkanı Ümit Yılmaz, "Daha 3 hafta önce renkleri belli, saflarını göstermiş taraflı spor yorumcularının dahi Bursaspor’un hakkını açık açık yediğini belirttikleri Galatasaray maçının hakemi Fırat Aydınus’un, Eskişehirspor-Bursaspor maçına verilmiş olması az da olsa vicdanlı olduklarını düşündüğümüz kurumlara karşı bizleri yine hayal kırıklığına uğrattı. İstanbul’da oynanan Galatasaray maçında Melo’nun bir pozisyonda oyuncumuz Belluschi’nin ayağına hem de gözlerinin önünde basmasına rağmen faulü verip oyuncuya ikinci sarı kartı verme cesaretini gösteremeyen Fırat Aydınus, 2-1 üstünlüğümüz ile devam eden mücadelenin kaderine direkt etkide bulunmuştur. Bu hareketi üzerine maç esnasında kamu görevlisi sayılan hakem için “Görevi kötüye kullanmak” suçundan dolayı savcılığa başvurulmuş ve Fırat Aydınus ile mahkemelik olmuş olan bu camiaya, aradan 4 hafta geçtikten sonra tekrar görev vermenin mantığını ve açıklamasını MHK ve TFF yetkililerinden bekliyoruz” dedi.
“BURSASPOR DÜŞMANLIĞI YENİDEN HORTLADI”
‘Bursaspor düşmanlığı olarak nitelendirdikleri durum son zamanlarda yeniden hortladı’ diyen Ümit Yılmaz, camialarının bu durum karşısında yeteri kadar sesinin çıkmamasını da üzüntüyle karşıladıklarını belirtti. Yılmaz, "Gençlerbirliği kupa mücadelesinde oynadığımız takımın şehrinden bir yardımcı hakem, hafta sonu oynayacağımız olan takımın şehrinden diğer yardımcı hakemin maçı yönetmesi “Adalet” beklentimizi bir kez daha kursağımızda bıraktı. Bu bilinçli kıyıma, canımızı çok fazla yakan hakem hatalarına Bursaspor Yönetim Kurulu’nun da ses çıkarmamasına anlam veremiyoruz. Açıklamalardan sonra kişiler ceza almaz. Haklarımızı doğru cümlelerle savunduğunuz takdirde hiç bir kurum ya da kişi bize dokunmaz, dokunamaz. Yıllardır kısık sesle söylediğimiz, fakat artık ciddi ciddi canımızın yandığı bu hakem hatalarının tekrarlanmaması, adalet ve güven ortamının tekrar sağlanması için tüm camiamızı kenetlenmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.