Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursasporlu futbolcuların geri dönüş sevinci

Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu’nu 2-1 mağlup eden Bursasporlu futbolcular, 10 kişi kalıp geri düştükleri maçı geri çevirmenin mutluluğunu yaşıyor.     Başarılı orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, geri dönüşlere alıştıklarını...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursasporlu futbolcuların geri dönüş sevinci
Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu’nu 2-1 mağlup eden Bursasporlu futbolcular, 10 kişi kalıp geri düştükleri maçı geri çevirmenin mutluluğunu yaşıyor.

    Başarılı orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, geri dönüşlere alıştıklarını söyledi. Maçları 11 kişi bitiremediklerini belirten Bekir, “Zor oluyor tabi ki. Bu maçta bizim için ne olursa olsun 3 puan almamız gereken bir maçtı. Hedefimiz 3 puandı ve aldık, mutluyuz. 10 kişi oynamak kolay değil. Bir kişi eksik olunca onun yerine de koştuğunuz zaman eksikliğini fazla hissetmiyorsunuz. Bugün gerçekten zor bir maç oldu. Çaykur Rizespor maçında da eğer taraftarımız olsaydı, biz o maçı da çevirebilirdik. Bundan sonra bizi yalnız bırakmasınlar. Biz 10 kişi kalsak bile geriye düşsek bile o maçı çevirebiliriz.” diye konuştu.

ŞAMİL: NAMAĞLUP DEVAM EDECEĞİZ

Tecrübeli futbolcu Şamil Çinaz ise penaltı pozisyonundaki hatalı duruşunu hatırlatarak, “Netice açısından ve oyun açısından istediğimizi aldık. Tek sıkıntımız 10 kişi kalmamız oldu. Orada bir duruş hatası vardı galibe benden yana. Pozisyonda daha iyi durmam lazımdı. Penaltı değil mi bilmiyorum, bakmak lazım. Ama neticede galip geldik. 10 kişi galip geldik. Bu takım içindeki ruhu gösteriyor. Namağlup yolumuza devam edeceğiz İnşallah. İyi performans gösterdik. Oyun kontrolü golden sonra devamlı bizdeydi. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Kalecimiz Okan’ı da tebrik etmek gerekiyor. Çok iyi bir maç çıkardı. İlk yarıda da çok müthiş bir top çıkarttı. Böyle böyle tecrübe edinecek. Zaten idmanlarda iyi bir kaleci olduğunu gösteriyor. Bunu da maça yansıttığı için onu da kutluyorum.”

VOLKAN: 11 KİŞİ GİBİ OYNADIK

Takım kaptanı Volkan Şen, 10 kişi kalmalarına rağmen 11 kişi gibi oynayan takım arkadaşlarını kutladı. Tecrübeli oyuncu, “10 kişi kalmamıza rağmen sanki rakip 10 kişiymiş gibi mücadele ettik. Kazanma arzusu ile kazandık. Bunun için çok mutluyum. Buraya gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Her zaman böyle gelsinler, destek versinler. İnşallah böyle devam eder. Saha içinde hiçbir şekilde art niyetli kimseye bağırmam, beni tanıyorlar zaten. Okan’a da Harun’a da yapıyorum. O pozisyonda çıkması gerekiyordu. Takım adına kızdığımı söyledim. Burada güzel bir takım arkadaşlığı var, kimse bunları kafasına takmıyor.” dedi.
    Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in maçı izlediğinin hatırlatılması üzerine Volkan, “Biz burada öncelikle işimizi yapmaya çalışıyoruz. Hocamızın dediklerini yapmaya çalışıyoruz. Fatih Hocamızın buraya gelip Bursaspor’u izlemesi bizim için de onurdur. İnşallah oynanılan bu futboldan memnundur. Kafasında düşünceler vardır illaki, İnşallah güzel izler bırakmışızdır.” diye konuştu.

OZAN: HARUN ABİ KIRMIZI GÖRÜNCE ‘MAÇ BİTTİ’ DEDİM

Genç yetenek Ozan Tufan ise maç ve alt yapıdan takım arkadaşı Okan için şunları söyledi: “10 kişi kalınca ipler onların eline geçti ama biz mücadeleyi bırakmadık. Her atakta biz vardık. Pozisyon da verdik ama bunlar normal. Elimizden geleni yaptık. Biz zaten iyi bir takımız ve bunu kanıtladık, mutluyuz. Taraftarımızın desteği ile 10 kişi kalmıştık ama 11 kişi oynadık. Onları desteği bizi gaza getiriyor. Gücümüz yoksa gücümüz yerine geliyor. Onlar arkamızda olunca daha da bir etkili oluyoruz. Her maç desteklerini bekliyoruz. Harun abi kırmızı kart yiyince ben açıkçası ‘maç bitti’ dedim. Daha çok erkendi ama bir anlık kötü bir his oldu. Okan’a da güveniyorum. Okan alt yapıdan beri benim çok iyi arkadaşım. Böyle durumlarda ben de çok heyecan yaptım ama Okan maşallah çok güzel bir performans ortaya koydu. Özgüvenle oynadı. Daha iyisi olur zamanla.”

JOSUE: GÜZEL BİR GALİBİYET OLDU

Başarılı orta saha oyuncusu Josue, ilk profesyonel maçını oynayan kaleci Okan’a övgüler yağdırdı. Josue, “Güzel bir galibiyet oldu ama sanırım aramızdan birisi için biraz daha özeldi. Okan, ligdeki ilk profesyonel dakikalarını aldı. Güzel bir performans ortaya koydu. Bence galibiyetimizde de önemli bir rol oynadı. Okan gibi oyuncuların yükselişini izlemek benim için çok zevkli bir durum.” diye konuştu.

OKAN: İŞİMİ YAPTIM

Harun’un yerine kaleyi koruyan Okan Koçuk ise “Bütün takım arkadaşlarım bana destek oluyor. Ama özellikle Josue çok destek oluyor. Ben onu çok seviyorum, onun da beni sevdiğini düşünüyorum. Kırmızı kart gördük. 10 kişi kaldık ama sonuçta kazandık, mutluyuz. Isınmadan girmek zor ama zaten psikolojik olarak ben hazırdım. Her maça hazır olmak zorundayız. İşimi yaptığımı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Galibiyet golüne imza atan tecrübeli oyuncu Civelli de, “Biraz şansın yarımı vardı, sırtımla gol attım. Ama sonuçta işimize yaradı. Gol goldür, çok mutluyum.” değerlendirmesini yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.