Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursasporlu futbolcular galibiyeti kaçırdıkları için üzgün

Bursasporlu futbolcular, Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçta galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söylediler. Uzun süre sakatlıklarla boğuşan ve 78. dakikada Bakambu’nun yerine oyuna girdikten...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursasporlu futbolcular, Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçta galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söylediler.

Uzun süre sakatlıklarla boğuşan ve 78. dakikada Bakambu’nun yerine oyuna girdikten sonra bir şutu direkten dönen Ozan İpek, yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Takım arkadaşlarının üzgün olduğunu söyleyen Ozan, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını ifade etti.

Ortaya konulan futbol, girilen pozisyonlar, tribünlerin dolması ve yaşanan coşkuya rağmen galibiyetin gelmemesi nedeniyle herkesin yüzünün asık olduğunu da belirten Ozan İpek, "Maçla ilgili söylenecek bir şey yok. Herkesin suratı asık, böyle bir skor, bu maçtan sonra bu skor değil, yakışan galibiyetti ama olmadı. Bize gol atacakları yoktu. Onlar da galip geleceklerine inanmıyordu. Ama böyle oynadığımız sürece sorun olacağını düşünmüyorum." dedi.

AZİZ ERALTAY MÜCADELEYİ, BEKİR YILMAZ İSE TARAFTARI BEĞENDİ

Başarılı sol bek oyuncu Aziz Eraltay da, iyi bir maç çıkardıklarını belirterek, "Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettik. İyi bir takıma karşı oynadık ve bir puanla çıktık." diye konuştu.

Tecrübeli orta alan oyuncusu Bekir Yılmaz ise iki puan kaybettiklerini belirterek, "Herkesin gördüğü gibi galibiyeti kaçıran ve 2 puan kaybeden biz olduk. Ama oyunumuz için mutluyuz. Kazancımız, haftalardır iyiye giden futbolumuz. Bir kazancımız da taraftarımız oldu. Onları uzun bir aradan sonra böyle görmek çok güzeldi. Biz de onlara iyi bir futbol izlettirdik. Yine üst sıralardan kopmadık. Beşinciyiz ve 5 puanlık fark var. Biz bunu kapatacağımızı düşünüyoruz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.