Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursasporlu futbolcular Demokrasi nöbetinde

Bursasporlu futbolcular kentteki demokrasi nöbetine katıldı.Bursa’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların "demokrasi nöbeti"ne Bursasporlu futbolcularda katıldı.15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 02:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursasporlu futbolcular Demokrasi nöbetinde
Bursasporlu futbolcular kentteki demokrasi nöbetine katıldı.
Bursa’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların "demokrasi nöbeti"ne Bursasporlu futbolcularda katıldı.
15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na ellerinde Türk bayraklarıyla gelen vatandaşlar, slogan atıp, darbe girişimine karşı tepki gösterdi.Yeşil-beyazlı takım ise Demokrasi meydanında vatandaşlara destek verdi. Futbolcular, hep birlikte sahneye çıkarak ellerinde bayraklarla sloganlara eşlik etti.
Kaleci Harun Tekin vatandaşların isteği üzerine “üçlü” çektirirken, “Her zaman her yerde en büyük Bursa”, “Kırmızı beyaz en büyük Türkiye” sloganları atıldı.
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu,"’Allah bir daha milletimize böyle acılar yaşatmasın. Burada bu birliğimizi bu beraberliğimizi görenler, bu vatanı bölmeye bir daha asla kalkamayacaklar.’’ dedi. Söz alan futbolcu Sercan Yıldırım, "Türk milletiyle tekrar gurur duyduğunu dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.