Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’dan TFF’ye Değişiklik Tepkisi

Bursaspor Basın Sözcüsü Suat Paçacı, Konyaspor ile oynayacakları 33. hafta müsabakasının gününün değiştirilmesine tepki gösterdi. Paçacı, “Bu oyunun şahına sesleniyorum; bizi piyon olarak görüyorsunuz, bu belli ama piyon, gün gelir...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Basın Sözcüsü Suat Paçacı, Konyaspor ile oynayacakları 33. hafta müsabakasının gününün değiştirilmesine tepki gösterdi. Paçacı, “Bu oyunun şahına sesleniyorum; bizi piyon olarak görüyorsunuz, bu belli ama piyon, gün gelir son kareye gider vezir olur, mat eder” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bursaspor’un ligin 33. haftasında Pazar günü oynanacağı açıklanan Konyaspor müsabakasını 14 Mayıs Cumartesi saat 16.00’ya alındığını duyurdu. Bu gelişmenin ardından basın mensuplarına yazılı açıklamada bulunan Bursaspor’un basın sözcüsü Suat Paçacı, “Gecenin bir yarısı federasyonun sitesinden öğreniyoruz ki, Konyaspor’la pazar günü oynamamız gereken maç, cumartesi gününe alınmış. Bursaspor’u arayan soran yok. Senin maçını bir gün öne çekmemiz lazım, ne düşünüyorsun diyen yok. Maçın tarihini şu gerekçeyle değiştiriyorum diye bilgi veren yok. Cumartesi günü Osmanlı maçını oynadıktan sonra hocamız takıma iki gün izin vermiş, niye? Konya maçı pazar günü oynanacak diye. Cumartesi oynanacağını bilse izni iki gün değil, bir gün yapardı. Bir gün eksik çalışmanın bedelini kim ödeyecek şimdi, Bursaspor. Ligde kalma mücadelelerini cumartesiye, Avrupa Kupası hedefi olan takımların maçlarını pazara almışlar. E hayırdır, bizim düşme ihtimalimiz mi var? Konya üçüncülüğü garantilemiş üstelik” dedi.
“BURSA İŞÇİ ŞEHRİ”
"Cumartesi gününe maç koymak, Bursaspor taraftarına maça gelme demektir" diyen Paçacı, sözlerini şöyle tamamladı:
“Yıllardır bas bas bağırıyoruz, ey federasyon, Bursa işçi şehri. Takımını işinden eşinden önde tutan bu insanlar ne yapsın şimdi? İşten mi kaçsın, işten mi kovulsun. Bu insanlar, haftalıklarını heba edip aç mı kalsın? Bursa’nın hassasiyetleri bu kadar mı kimsenin umurunda değil. Passolig dahil, neredeyse bütün uygulamalar, sanki tribünlerin boş kalması için yapılıyor gibi. Bu oyunun şahına sesleniyorum; bizi piyon olarak görüyorsunuz, bu belli ama piyon, gün gelir son kareye gider vezir olur, mat eder.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.