Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’dan Passolig Açıklaması

Bursaspor Kulübü’nün, 2016-2017 sezonunda Passolig’den ayrılma talebine Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) olumsuz yanıt geldi. TFF tarafından yapılan açıklamada, “Bilet satışınızın tamamını, yerel uygulama ile yapmanız mümkün...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Kulübü’nün, 2016-2017 sezonunda Passolig’den ayrılma talebine Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) olumsuz yanıt geldi. TFF tarafından yapılan açıklamada, “Bilet satışınızın tamamını, yerel uygulama ile yapmanız mümkün değildir. Talebinizin kabul edilmesi mümkün görülmemiştir” denildi.
Yeşil-beyazlı kulüp, geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) 2016-2017 sezonundan itibaren stadyuma giriş kartı olan Passolig uygulamasının içerisinde yer almak istemediğini ve ‘Bursaspor Taraftar Kart’ sistemini uygulamak istediğini resmi olarak iletmişti.
"BURSASPOR TARAFTAR KART SİSTEMİ İLE DEVAM EDECEĞİZ"
Bursaspor, TFF’ye yaptığı talebinde şu ifadelere yer vermişti:
“Yönetim Kurulumuz 15.03.2016 tarihli toplantısında konuyu değerlendirmiş, mevcut sistemin kulüplerin yararından çok bu sistemi tek başına elinde bulunduran firmanın yararına işlediği kanaatine varmıştır. Anılan neden ile Bursaspor Kulübü olarak 2016-2017 sezonunda Passolig sistemi içerisinde yer almama kararı almış bulunmaktayız. 2016-2017 sezonunda e-bilet uygulamasına kendi kuracağımız Bursaspor Taraftar Kart sistemi ile devam edeceğiz."
TFF: "MERKEZİ BİLET VE KART SATIŞI DEVAM ETMEK ZORUNDADIR"
Ancak yeşil-beyazlı kulübün bu talebi kabul edilmedi. TFF tarafından yeşil-beyazlı kulübe gönderilen yazıda, “Bilet satışınızın tamamını, yerel uygulama ile yapmanız mümkün değildir. Herhal ve karda merkezi bilet ve kart satışı devam etmek zorundadır. Bu nedenle talebinizin kabul edilmesi mümkün görülmemiştir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.