Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’dan ceza açıklaması

Bursaspor Kulübü, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen ‘bir maç seyircisiz oynama’ cezası konusunda açıklama yaptı. PFDK’nın, taraftarların kupa maçlarında çirkin ve kötü tezahürat kuralını 4 kez ihlal etmesi nedeniyle...

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2014 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2014 20:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Kulübü, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen ‘bir maç seyircisiz oynama’ cezası konusunda açıklama yaptı.

PFDK’nın, taraftarların kupa maçlarında çirkin ve kötü tezahürat kuralını 4 kez ihlal etmesi nedeniyle 1 resmi müsabakada seyircisiz oynama ve 80 bin TL para cezası verdiği hatırlatıldı.

Açıklamada, şöyle denildi: “Futbol Disiplin Talimatı‘nın 98. maddesinin 5. fıkrası gereğince, seyircisiz oynama ve saha kapatma cezasının infazında profesyonel lig ile Türkiye Kupası müsabakaları aynı kategoride sayıldığından, takımımız ilk resmi müsabakası olan Çaykur Rizespor maçını seyircisiz oynayacaktır. Futbol Disiplin Talimatı gereği seyircisiz oynanan müsabakalarda, kadın izleyiciler ve yanlarında anneleri olmak şartıyla 12 yaş ve altı çocuklar müsabakaları izleyebilirler. Müsabakayı erkek çocuklarda 12 yaş sınırı olmak kaydı ile bayanlarda yaş sınırı olmaksızın Bursa Atatürk Stadı biletix ana gişesi ve Nalbantoğlu Katlı Otopark (Heykel) Biletix gişesinden temin edebilecekleri bedelsiz müsabaka biletleriyle izleyebilirler. Kişi başı en fazla 5 adet bilet verilecektir. Bilet dağıtımı 20 Şubat Perşembe günü saat 10.00 itibariyle başlayacaktır. Bu zorlu müsabakada bayan taraftarlarımızın, takımımızın yanında olacağından, aynı coşku ile takımımızı 90 dakika boyunca destekleyeceklerinden hiç şüphemiz yoktur.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.