Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’da üzüntü, Gençlerbirliği’nde sevinç hakim

Türkiye Kupası Çeyrek Finali ilk maçında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Bursaspor’da üzüntü hakim.Maçtan sonra konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, güzel bir maç olduğunu belirtirken, Bursaspor’a bundan sonraki...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 21:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’da üzüntü, Gençlerbirliği’nde sevinç hakim
Türkiye Kupası Çeyrek Finali ilk maçında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Bursaspor’da üzüntü hakim.

Maçtan sonra konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, güzel bir maç olduğunu belirtirken, Bursaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diledi. Bursaspor Teknik direktörü Şenol Güneş ise kırmızı kart için tepkiliydi.

Bursaspor tekdik direktörü Şenol Güneş maçtan sonra yaptığı açıklamada hakemlere yüklenirken; "Gol yemeden kazanmak istiyorduk. Tempolu oynayamadık. Rakibin savunma anlayışı vardı. Cumartesi günü maç oynadıkları için daha diriydiler. Buna rağmen biz 4 net gol pozisyonu bulduk. Bunu yaparken rakibe de şans verdik. Orta alanda yorgunluk nedeniyle oyunu kontrol edemedik." dedi.

Hakemlerle ilgili konuşmak istemediğini belirten Güneş, “"Ancak Yusuf Namoğlu bize genel anlayışı anlatsın, öğrenelim. Yardımcı hakem sarı ve kırmızı kart neye göre gösteriliyor, öğrenelim. Gosso yardımcı hakemin gözü önünde tekme atıyor attırmıyorsun. Benim oyuncum için devreye girip attırıyorsun. Onu da attır. Benim oyuncumu da attır. İlker Meral psikolojik olarak maça hazır değildi. Yanlış karar verdi." diyerek, şunları söyledi:

"Kötü yönetime karşın iki takımda oynamaya çalıştı. Biz kendimizi yargılayacağız. 1-1 eleyebiliriz, elenebiliriz de. Benim çözemediğim olay rakip Ankaralı, Cumartesi günü Eskişehirspor ile maçımız var. Yardımcı hakemler biri Eskişehir’den, diğeri Ankara’dan. Böyle olunca şüphe duymamak mümkün değil. Böyle olunca oyuncularda haklı olarak sinirleniyor. Sinirlenmemesi lazım ama olmuyor."

MESUT BAKKAL: İSTEDİĞİMİZİ ALDIK

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise maçtan istediklerini aldıklarını belirterek, "Gerçekten güzel, tempolu bir maç oldu. Gerginlik olmasını istemedik. Ben futbolun sertliğine varım. Bursaspor, ligde çok iyi yerde, iyi konumda. Keşke kırmızı kart olmasaydı." diye konuştu.

Bursaspor'un ligde hafta arasında tempolu bir maç oynadığına da dikkat çeken Mesut Bakkal, sözlerine şöyle devam etti:

"Biz düşeceğini bekledik. Ama olmadı. Kadromuzda rotasyon yaptık. 8-9 gencin arasına tecrübeli isimleri koyduk. İlk devre oyun planımız tuttu. Bursaspor’un forvetini durdurup sonuca gitmeyi düşündük. İlk yarı Volkan’ın kaçırdıkları vardı. Bizim bir şutumuzda direkten döndü. İkinci yarıya yürekli başladık. Golü bulduk. Ama skor 1-1 oldu. Net pozisyon bulduk. İstediğimiz sonucu aldık. Avantaj elde ettik. Lige konsantre olmalıyız."

Basın mensuplarının hakemle ilgili sorunusa ise Bakkal, "Hakemle ilgili konuşmayayım" diyerek cevap vermek istemedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.