Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’da Sercan Yok, Serdar Belirsiz

Süper Lig’in 28. Haftasında Deplasmanda Beşiktaş İle Karşılaşacak Olan Bursaspor'da Sakatlığı Bulunan Sercan Yıldırım, Siyah-beyazlılara Karşı Forma Giyemeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’da Sercan Yok, Serdar Belirsiz
Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor’da sakatlıkları bulunan oyunculardan Sercan Yıldırım, siyah-beyazlılara karşı forma giyemezken, kaptan Serdar Aziz’in durumunun ise maç saati netlik kazanacağı bildirildi.
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor’da, önemli bir eksik bulunuyor. Ligde forma giydiği son 11 maçta 4 gol, 4 asistlik performans sergileyen ve son haftaların formda ismi olan golcü oyuncu Sercan Yıldırım, sakatlığı sebebiyle Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek. Antrenman sırasında dizinde ve üst adalesinde ağrı hisseden ve çalışmayı yarıda bırakan 26 yaşındaki oyuncunun dizinin arkasında büyük bir ödem oluştuğu açıklanmıştı.
SERDAR AZİZ BELİRSİZ
Sakatlığı sebebiyle ligde son 3 haftadır forma giyemeyen kaptan Serdar Aziz ise son antrenmanlarda takımla birlikte çalışmıştı. 25 yaşındaki oyuncunun siyah-beyazlı ekibe karşı oynayıp oynayamayacağı maç saati netlik kazanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.