Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'da Şenol Güneş dönemi

Bursaspor, İrfan Buz'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'i getirdi. Yeni yönetimi ile yeni sezona hazırlanan Bursaspor, hocasını da belirledi. Yeni başkanı Recep Bölükbaşı ile ilk önce hocasını belirlemek için bir...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor, İrfan Buz'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'i getirdi. Yeni yönetimi ile yeni sezona hazırlanan Bursaspor, hocasını da belirledi.

Yeni başkanı Recep Bölükbaşı ile ilk önce hocasını belirlemek için bir süredir çalışan Bursaspor, Şenol Güneş'te karar kıldı.

Bursaspor Kulübü resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, "Bu gün yapılan görüşmeler neticesinde teknik direktör Şenol Güneş ile prensip anlaşması sağlanmıştır. Anlaşma ile ilgili detaylar daha sonra resmi yayın organlarımızdan bildirilecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

Bu arada Bursaspor'da Sportif Koordinatör Barış Güçlü'nün istifa dilekçesini yönetime sunduğu öğrenildi. Güçlü'nün, dilekçesinde "Gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum." ifadesini kullandığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.