Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’da Gaziantepspor hazırlıkları sürüyor

Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında 1 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bugün...

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında 1 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Başkan Ali Ay ve Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Çolak da antrenmanı saha kenarından takip etti.
Serdar ve Sane takımdan ayrı çalıştı
Isınma hareketleri ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman 6’ya 3 kontrol pas oyunu ile devam etti. Daha sonra 2’ye 2 hücum pres çalışması yapan yeşil-beyazlılar, son bölümde ise yarı sahada taktik oyun oynadı. Sakatlıkları bulunan Furkan Özçal ve Deniz Yılmaz antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışırken, Serdar Kurtuluş ve Vieux Sane takımdan ayrı çalıştı. Bursaspor, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.