Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’da Galatasaray mesaisi sürüyor

Yeni sezona Galatasaray maçı ile başlayacak Bursaspor, hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.Spor Toto Süper Lig 1. haftasında 30 Ağustos 2014 Cumartesi günü Bursa Atatürk Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2014 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2014 23:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’da Galatasaray mesaisi sürüyor
Yeni sezona Galatasaray maçı ile başlayacak Bursaspor, hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig 1. haftasında 30 Ağustos 2014 Cumartesi günü Bursa Atatürk Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacak. FIFA Kokartlı Hakem Halis Özkahya’nın yöneteceği karşılaşmada Bursaspor, kendi seyircisi önünde iyi bir sonuçla lige başlamak istiyor.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda takımın oldukça istekli olduğu gözlendi. Saha ortasında yapılan kısa süreli toplantının ardından çalışma ısınma hareketleri ile başladı. Dar alanda sürat çalışmasının ardından çalışma basına kapalı olarak taktik antrenmanla devam etti.

Başkan Recep Bölükbaşı'nın da takip ettiği antrenman öncesi Rumeli Kardeşler Sofrası'ndan gelen yetkililer teknik direktör Şenol Güneş'e çiçek verip desteklerini bildirdi. Ayrıca takıma süt helvası ikram eden yetkililer, futbolcularla fotoğraf çektirdi. Süt helvasının tadına önce kendisi bakan Şenol Güneş, ardından yanındaki çocuğa kendi elleri ile süt helvası yedirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.