Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’da Batalla takımla çalıştı

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Yomraspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı geçen Pablo Martin Batalla da takımla birlikte çalıştı.Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’unda yarın sahasında Yomraspor ile karşılaşacak...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 21:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’da Batalla takımla çalıştı
Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Yomraspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı geçen Pablo Martin Batalla da takımla birlikte çalıştı.
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’unda yarın sahasında Yomraspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla tamamlandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenman 5’e 2 pas pres çalışmasıyla devam etti. Bursaspor, daha sonra yarı sahada 3 kale ile taktik çalışma yaptı. Sakatlığı bulunan Furkan Özçal ve tedavisi süren Emre Taşdemir’in dışında tüm oyuncular antrenmanda yer aldı.

Yeşil-beyazlı ekip, yarın sabah kahvaltısı ile birlikte Özlüce Tesisleri’nde toplanacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.