Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor Yıldızları İle Yollarını Ayırıyor

Bursaspor, geçtiğimiz sezon beklenen performansı sergilemeyen isimlerden Dzsudzsak ve Tom de Sutter ile yollarını ayırıyor.Yeşil-beyazlı kulübün geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı isimlerden Belçikalı Tom de Sutter, çıktığı...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor, geçtiğimiz sezon beklenen performansı sergilemeyen isimlerden Dzsudzsak ve Tom de Sutter ile yollarını ayırıyor.
Yeşil-beyazlı kulübün geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı isimlerden Belçikalı Tom de Sutter, çıktığı 11 lig maçında golle tanışamayarak hayal kırıklığı yaşatmıştı. Büyük ümitlerle transfer edilen Balazs Dzsudzsak da 23 maçta 3 gollük performans sergileyerek, beklentilerin bir hayli altında kaldı. Maliyeti yüksek olan iki oyuncu ile de yollarını ayırmayı planlayan Bursaspor yönetimi, gelen teklifleri değerlendiriyor.
SUTTER İÇİN 1 MİLYON EURO
Belçikalı oyuncu Tom de Sutter için eski takımı Club Brugge ile yine Belçika ekibi Lokeren’in yeşil-beyazlı kulübün kapısını çaldığı bildirilirken, yönetimin 31 yaşındaki oyuncu için 1 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.
TİMSAH DZSUDZSAK’A 4 MİLYON EURO İSTİYOR
Geçtiğimiz sezon başında Dinamo Moskova’dan transfer edilen 29 yaşındaki oyuncu Balazs Dzsudzsak da İtalyan ekibi Sampdoria’nın yanı sıra Alman ekibi Hertha Berlin’in kıskacında. Geçtiğimiz günlerde Bursaspor’un kapısını çalan Alman ekibi Hertha Berlin’in 3 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu ancak yeşil-beyazlı yönetimin Macar oyuncu için 4 milyon Euro talep ettiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.