Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor, üst üste kazanmak istiyor

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 5. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini yenerek üst üste ikinci galibiyetini almak istiyor. Karşılaşma yarın saat 20.00’de Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda oynanacak....

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 5. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini yenerek üst üste ikinci galibiyetini almak istiyor.

Karşılaşma yarın saat 20.00’de Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda oynanacak. İki kulüp arasında şimdiye kadar oynanan 41 maçın 20’sini Bursaspor kazandı, 14 maçtan ise Mersin İdmanyurdu galip ayrıldı. 7 maç da beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında oynanan son 8 maçın 6’sını da Bursaspor kazandı. 2 maç ise beraberlikle sona erdi.

Bursaspor’da, sakatlığı bulunan Bakambu takımla birlikte çalışmalara başladı. Sakat Civelli ile Bakambu’nun karşılaşmada forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak.

MUHTEMEL KADRO

Bursaspor’un karşılaşmaya şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor: "Harun, Şener, Serdar Aziz, İbrahim (Civelli), Aziz Behiç, Belluhschi, Ozan Tufan, Josue, Ozan İpek, Volkan Şen, Fernandao"

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.