Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına 3 puan parolası ile başladı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Christoph Daum yönetiminde yapılan çalışmada takımın neşeli olduğu gözlendi....

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına 3 puan parolası ile başladı
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Christoph Daum yönetiminde yapılan çalışmada takımın neşeli olduğu gözlendi. Kayserispor maçını 2-0 kazanarak moral bulan Bursaspor, gözünü Torku Konyaspor maçına çevirdi. 3 puan parolası ile çalışmalarına başlayan yeşil - beyazlı ekipte tek hedef galibiyet serisini sürdürmek.

Daum yönetiminde yaklaşık 2 saat süren antrenman, ısınma koşular ile başladı. Daha sonra yarı sahada pas pres çalışması yapıldı. Antrenman daha sonra çabukluk ve koordinasyon çalışması ile sürerken, yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Bu arada Bursaspor'da Colin Kazım, Kayserispor maçında sol alt adalesine aldığı darbe nedeni ile bugünkü antrenmana kontrol amaçlı çıkmadı. Colin Kazım, fizyoterapist eşliğinde salon ve havuzda çalıştı. Colin Kazım'ın dışında takım tam kadro olarak çalıştı.

Bursaspor, 27 Ekim Pazar günü saat 19.00'da deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı çalışma ile devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.