Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor Timsah Arena’da İlki Yaşadı

Süper Lig’in 29. haftasında sahasında karşılaştığı Akhisar Belediyespor’a 2-0 mağlup olan Bursaspor, yeni stadyumundaki ilk mağlubiyetini almış oldu.Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında dün Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig’in 29. haftasında sahasında karşılaştığı Akhisar Belediyespor’a 2-0 mağlup olan Bursaspor, yeni stadyumundaki ilk mağlubiyetini almış oldu.
Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında dün Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda Akhisar Belediyespor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Avrupa hedefinde yara alan Timsah, yeni stadyumunda bir ilki de yaşadı. Süper Lig’in ikinci yarısı itibariyle maçlarını 44 bin kişilik Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynayan Bursaspor, çıktığı 6. maçında ilk mağlubiyetini aldı.
Taraftarların ‘Timsah Arena’ olarak adlandırdığı stadyumda daha önce 3 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Bursaspor, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında da ilk yenilgisini aldı.
TARAFTARLAR YENİ STADYUMA İLGİSİZ KALDI
Dünyanın en heyecan verici statları arasında gösterilen 44 bin kişilik Timsah Arena Stadyumu’na taraftarlar da ilgisiz kaldı. Arena’da oynanan 6 karşılaşmada da stadyumu tam olarak dolduramayan yeşil-beyazlı taraftarların en çok ilgi gösterdiği karşılaşma açılış maçı olan Trabzonspor müsabakası oldu. Bu karşılaşmayı 23 bin 900 taraftar izledi. 24. haftadaki Çaykur Rizespor müsabakasında ise 44 bin kişilik stadyumda 9 bin 700 taraftar yer almıştı.
Yeşil-beyazlı takımın bu sezon iç sahada oynadığı oynadığı karşılaşmalardaki taraftar sayısı şöyle:
Bursaspor-Trabzonspor:23 bin 900
Bursaspor-Başakşehir: 16 bin 500
Bursaspor-Fenerbahçe: Seyircisiz
Bursaspor-Çaykur Rizespor: 9 bin 700
Bursaspor-Kasımpaşa: 14 bin
Bursaspor-Akhisar Belediyespor: 20 bin 564
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.