Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Bursaspor Sevgini Kağıda Dök” yarışması başlıyor

Bursaspor ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilk, orta derece ve liselerde öğrencilere yönelik "Bursaspor Sevgini Kağıda Dök" konulu şiir, hikaye, kompozisyon ve resim yarışması düzenlenecek. Konuyla ilgili Özlüce Tesisleri'nde...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Bursaspor Sevgini Kağıda Dök” yarışması başlıyor
Bursaspor ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilk, orta derece ve liselerde öğrencilere yönelik "Bursaspor Sevgini Kağıda Dök" konulu şiir, hikaye, kompozisyon ve resim yarışması düzenlenecek.

Konuyla ilgili Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Altyapı ve Futbol Okulu’ndan Sorumlu Yönetici Ali Turan ve İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya katıldı. Başkan Recep Bölükbaşı, Bursaspor sevgisini yaymak adına Milli Eğitim Müdürlüğü ile çalışmaların sürdürüleceğini söyledi. Bölükbaşı, şunları dile getirdi:

"Çok güzel bir olayın içerisindeyiz. Şuandaki Bursaspor sevgisini ve bilincini yaymak adına yapılan bu tanıtımda tabii ki ilk adımdaki kompozisyon, hikaye, şiir ve resim yarışmasının dışında yine İl Milli Eğitim Müdürlüğü'müz ile olan çalışmalarımız devam edecek. Az önce kendileri ile konuştuk. Bizlere yardımcı olacaklarını ifade ettiler. İnşallah kısa bir süre içerisinde okullarımızı ziyaret edeceğiz. Yönetimimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ile ziyaret edeceğiz. Bursaspor sevgisini bu yarışma ile daha da pekiştireceğiz. Yine okullarımızda Bursaspor köşesi oluşturulması için gereken istişareleri yaptık.”

Altyapı ve Futbol Okulu'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ali Turan ise yaptığı açıklamada, "Bursaspor Sevgini Kağıda Dök adlı yarışmamızda ilk ve orta dereceli okullarda ‘Bursaspor Bilinci ve Sevgisi’ konulu şiir ve resim yarışması, Liselerde ‘Küllerinden doğan takım, Şampiyon Bursaspor’ konulu hikaye yarışması, ‘Yaşadığım şehrin takımı, Bursaspor’ konulu kompozisyon yarışması hayata geçiyor. Bursa’da yaklaşık 900 İlk ve orta dereceli, 200 adet ise Lisemizde öğrenim gören çocuklarımıza Bursaspor sevgisini aşılamak için bu yarışmayı düzenledik." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya da yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz arasında Bursaspor sevgisini artırma bundan daha önemlisi de şehri, kimliği ve kültürü bağlamında öğrencilerimizin şehri ülke ve dünya çapında temsil eden kulübümüz ile ilişkilerini artırma hususunda düzenlemiş olduğumuz sosyal faaliyeti duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Özellikle okul çağındaki öğrencilerimizin spor ile muhabbetlerinin artırılmış olması kendilerinin kişilik gelişimlerinde çok önemlidir diye düşünüyorum. Öğrencilerimizin zararlı alışkanlıklara düşmemeleri için sporla ilişkinin ne kadar önemli olduğu malumunuz. Buradan hareketle, ilkokul, ortaokul ve liselerde yarışma düzenliyoruz. Bizim arzumu çok sayıda öğrencimizin bu yarışmalara katılacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.