Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor İle Üsküpspor Kardeş Oldu

Bursaspor İle Makedonya Ligi Ekiplerinden Üsküpspor Arasında İşbirliği Anlaşması Yapıldı. Anlaşma İle İki Kulüp De Kardeş İlan Edildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor İle Üsküpspor Kardeş Oldu
Bursaspor ile Makedonya ligi ekiplerinden Üsküpspor arasında işbirliği anlaşması yapıldı. Anlaşma ile iki kulüp de kardeş ilan edildi.
Yeşil-beyazlı kulübün Özlüce’deki kulüp binasında yapılan imza protokolüne Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Üsküp Çayır Belediye Başkanı İzzet Mecidi ve Üsküp Spor Kulübü Başkanı Eyüp Ademi katıldı. Yapılan anlaşma gereği, Bursaspor ile Üsküpspor kardeş kulüp oldu.
Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapılan anlaşmayla birlikte Bursaspor’un Doğu Avrupa’nın takımı olma yolunda bir adım daha attığını söyledi. Dünyanın en hızlı gelişen 4. ekonomisine sahip şehre Avrupa’da en az ilk 10’a oynayan bir spor kulübünün yakışacağını söyleyen Başkan Altepe, “Türkiye dışında dünyanın izlediği bir takım olmak en büyük hedefimiz. Bu kapsamda önceden planladığımız şekliyle hareket ediyoruz. Başta Balkanlar olmak üzere değişik ülkelerin takımlarıyla işbirliği anlaşmalarına gidiyoruz. Bugün de onlardan birini gerçekleştirdik. Makedonya’nın en önemli kulüplerinden biri olan Üsküpspor ile kardeşlik anlaşmazı imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise, Kosova’nın Priştine ve Gilan takımlarının ardından Makedonya’nın Üsküpspor takımıyla kardeşlik anlaşması imzalamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Bursa’nın Balkan ağırlıklı nüfus yoğunluğuna dikkat çeken Bölükbaşı, “Üsküpspor ile kardeşlik imzalanmasına vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye teşekkür ediyorum. İnşallah iki kulüp arasındaki dayanışmayı, futbolcu ve fikir alışverişini, tecrübe aktarımını gerçekleştireceğiz. Bu konuda hedeflediğimiz sonuçlara ulaşacağız” diye konuştu.
Üsküp’ün Çayır Belediye Başkanı İzzet Mecidi de Bursa ile tarihi ve kültürel anlamda yoğunluk kazanan ilişkilerin spor alanında da başlamasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Başkan Altepe’nin Üsküp’ün gelişimine gösterdiği hassasiyete teşekkür eden Mecidi, Bursaspor’un Üsküp’te de ciddi seyirci potansiyelinin bulunduğuna dikkat çekti.
Açıklamaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Çayır Belediye Başkanı İzzet Mecidi ve Üsküp Spor Kulübü Başkanı Eyüp Ademi, işbirliği protokolüne imza attı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.