Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor, ikinci galibiyet peşinde

Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında yarın akşam Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Bursaspor, güçlü rakibini yenerek üst üste ikinci galibiyetini almak istiyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gençlerbirliği’ni yenerek 3 puan alan yeşil-beyazlı...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2014 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2014 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında yarın akşam Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Bursaspor, güçlü rakibini yenerek üst üste ikinci galibiyetini almak istiyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gençlerbirliği’ni yenerek 3 puan alan yeşil-beyazlı takım, yarın saat 21.30’da Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Daha önce 90 kez oynayan iki takımın maçlarında Beşiktaş’ın üstünlüğü bulunuyor. 37 maçı siyah-beyazlılar kazanırken, 17 maçta Bursaspor galibiyete uzandı. 36 maç ise beraberlikle sona erdi. Geçen sezon ise Bursa’daki ilk maçı Beşiktaş 3-0, deplasmanda ise 1-0 kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ’IN EN FARKLI MAĞLUBİYETİ BURSA’DAN

Bu arada Beşiktaş, ligdeki en farklı mağlubiyetini Bursaspor’dan aldı. 1980-1981 sezonunda, 7 Eylül 1980 tarihinde Bursa’da oynanan karşılaşma 5-0'lık Bursaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

OZAN İPEK YOK

Bursaspor’da cezalı Şamil ile sakat Ozan ipek Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Ozan’ın yerine Ferhat Kiraz’ın forma giymesi bekleniyor.
Öte yandan karşılaşmaya, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar gereği Beşiktaş taraftarları alınmayacak.

MUHTEMEL KADRO

Bursaspor’un, zorlu karşılaşmaya şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor: "Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Renato Civelli, Serdar Aziz, Aziz Behich, Fernando Belluschi, Samuel Holmen, Volkan Şen, Ferhat Kiraz, Filipe Josue, Jose Fernandao."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.