Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor Genel Direktör Barışıcı: Sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz

Spor Toto Süper Lig'in üst sıralarına tırmanmak isteyen Bursaspor'da Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, yönetim olarak ortaya çıkan sıkıntıları aşmaya çalıştıklarını söyledi.    Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig'in üst sıralarına tırmanmak isteyen Bursaspor'da Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, yönetim olarak ortaya çıkan sıkıntıları aşmaya çalıştıklarını söyledi.
    Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Barışıcı, takım oyunu anlayışını ortaya koyduklarını belirtti. Bursaspor'un yeni bir yapılanma içinde olduğunu anlatan Genel Direktör Ayhan Barışıcı, teknik direktör değişikliğine gittiklerini, yeni transferlerin adaptasyonu, yeni yönetimin oluşu ve bununla doğan sorunları yaşadıklarını dile getirdi. Barışıcı, şunları kaydetti:
     "Ortaya çıkan sıkıntıları aşmayı hedefliyoruz. Takım içindeki huzuru yaşatabilmenin arzusu içindeyiz. Takım oyunu anlayışını ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bu beni galibiyetten daha çok sevindiriyor. Bursaspor'un geleceği ile ilgili son derece ümitliyim. Geçen yıllardaki başarıyı elde etmememiz için ortada neden bulunmuyor. Bursa kenti sürekliliği istiyor. Her zaman bu başarılarla övünmek isteyen camiamız var. Galip gelindiği zaman bir haftanın nasıl motivasyon sağladığını hepimiz biliyoruz. Bu başlangıcı yenilenme olarak düşünüyorum. Bunun başarıya dönüşmesini önümüzdeki günlerde hep birlikte izleyeceğiz. Son maçlarda aldığımız galibiyet serisi, beraberlik bizi puan cetvelinde bir yere getirdi."
    Bursaspor'un önünde çok önemli müsabakalar olduğuna işaret eden Ayhan Barışıcı, bir takım eksikliklere rağmen yeşil beyazlı takımın zor süreci geçeceğini söyledi. Barışıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:
    "Mevkii bakımından zaman zaman zorlansak da takım oyunu yüzdesini üst seviyelere çıkartabildiğimiz sürece Bursaspor takım önümüzdeki haftalarda kendi kimliğini ortaya koyarak, oyuncular kapasitelerini üst seviyeye çıkartarak Bursaspor'un istediği yerlere geleceğini düşünüyorum."
    Transfer haberlerine de değerlendiren Ayhan Barışıcı, Trabzonsporlu Volkan Şen ve Beşiktaşlı İbrahim Toraman'ın transferine ilişkin soruları cevaplandırdı. Barışıcı, "Bu aşamada transferlerle ilgili açıklama yapmamız doğru olmaz. Devre arası bir transfer sezonu olarak ayrılmış. Elbette takımlar eksiklerini oyuncu takviyesi yapacaktır. Biz de aksaklıklar görürsek elimizden gayreti gösterceğiz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.