Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor, evindeki ilk galibiyetin peşinde

Bu sezon ligde evinde oynadığı maçlarda henüz galibiyet bulamayan Bursaspor, Sivasspor’u yenerek ilk galibiyeti ile tanışmak istiyor. Ligin ilk haftasında Atatürk Stadı’nda Galatasaray’ı ağırlayan Bursaspor, 2-0 mağlup olmuştu. Ardından...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu sezon ligde evinde oynadığı maçlarda henüz galibiyet bulamayan Bursaspor, Sivasspor’u yenerek ilk galibiyeti ile tanışmak istiyor. Ligin ilk haftasında Atatürk Stadı’nda Galatasaray’ı ağırlayan Bursaspor, 2-0 mağlup olmuştu. Ardından Bursa’da oynanan maçta Beşiktaş’a 1-0 yenilen, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalan yeşil beyazlı takım, evinde bu kez Sivasspor’u ağırlayacak.

Yarın saat 16.00’da oynanacak karşılaşmaya sıkı hazırlayan Bursaspor takımı, ligde evindeki ilk galibiyetine ulaşmak istiyor. İki takım arasında daha önce oynanan 27 karşılaşmada Bursaspor’un 14 galibiyeti bulunuyor. 12 maçta ise Sivasspor galip geldi. 2 müsabaka beraberlikle sonuçlandı.

ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ GALİBİYETİ İSTİYOR

Son iki haftada ligde Balıkesispor’u 5-0, Türkiye Kupası’nda ise Tepecikspor’u 20 yenen yeşil-beyazlı takımda, sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor. Bursaspor, bu maçı kazanması halinde ligde ilk kez üst üste iki maç kazanmış olacak. Kupa galibiyeti ile birlikte, bu sezonki üst üste 3 maçını kazanacak.

BURSASPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Bursaspor’un karşılaşmaya şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor: Harun, Şener, Civelli, Serdar Aziz, Aziz Behiç, Ozan Tufan, Belluschi, Josue, Volkan Şen, Bakambu, Fernandao
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.