Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor divan kurulu toplanıyor

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, 29 Ocak Perşembe günü Özlüce Tesisleri’nde yapılacak divan kurulu toplantısı için üyelere katılım çağrısı yaptı. Şankaya, yazılı açıklamasında şunları söyledi: “29...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, 29 Ocak Perşembe günü Özlüce Tesisleri’nde yapılacak divan kurulu toplantısı için üyelere katılım çağrısı yaptı.
Şankaya, yazılı açıklamasında şunları söyledi: “29 Ocak 2015 Perşembe günü Özlüce Tesislerimizde yapılacak olan Olağan Divan Kurulu toplantısında Bursaspor’un geleceğini tartışacağız. Böyle kritik bir günde kulübümüzü yalnız bırakmayıp Divan Kurulu’nun bütün üyelerinin toplantıda bulunmaları önem arz etmektedir. Yeni stadın gelirlerinin kulübümüze bırakılmasında payı olan ve bu büyük jestinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye ve meclis üyelerine Bursaspor adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Büyük Bursaspor böyle yaratılır. Bu karar, birlik ve beraberliğin eseridir. Bir kez daha toplantımıza katılımın yüksek olmasını hasseten rica ediyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.