Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor, Beşiktaş maçına neşe içinde hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu üçüncü haftasında 22 Eylül Pazartesi günü kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda futbolcuların...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2014 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2014 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor, Beşiktaş maçına neşe içinde hazırlanıyor
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu üçüncü haftasında 22 Eylül Pazartesi günü kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli olmaları dikkat çekti.

Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana Bursaspor, topla birlikte yapılan ısınma hareketleriyle başladı. Ardından taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiren Güneş’in öğrencilerinin bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcularla yakından ilgilendi. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmana Gençlerbirliği maçında burnu kırılan ve 3 ay maskeyle çalışacak olan Ozan İpek katılmadı. Yeşil beyazlılar, yarın yapacağı antrenman ile Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.