Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor antrenman öncesi kurban kesti

Bursaspor yönetim kurulu, bugün yapılan antrenman öncesi sezonun başarılı, kazasız ve sakatsız geçmesi temennisiyle kurban kesti.Sezon başı hazırlıklarının 3. etabını Özlüce Tesisleri’nde sürdüren yeşil-beyazlılarda çalışmalar...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor yönetim kurulu, bugün yapılan antrenman öncesi sezonun başarılı, kazasız ve sakatsız geçmesi temennisiyle kurban kesti.
Sezon başı hazırlıklarının 3. etabını Özlüce Tesisleri’nde sürdüren yeşil-beyazlılarda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman karşılıklı pas çalışması ve orta çalışması ile devam etti. Timsah son bölümde ise serbest çalışma yaptı.
Bursaspor, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Akşam saatlerinde ise karayolu ile İstanbul’a giderek Trabzonspor ile oynayacağı hazırlık maçı için kampa girecek.
Antrenman öncesi kurban kesildi
Öte yandan yönetim kurulu, bugün yapılan çalışma öncesinde sezonun başarılı, kazasız ve sakatsız geçmesi temennisiyle yeni sezon öncesi Özlüce Tesisleri’nde kurban kesti. İkinci Başkan Ali Ademoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Çolak, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Gayrimenkul Yatırımlar A.Ş ve Akaryakıt A.Ş’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Arslan ve Yeşil Bursa A.Ş’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çekmişoğlu’nun yarı sıra futbol takımı tam kadro bir araya geldi. Şehreküstü Camii İmam Hatip’i Lütfü Taşçı’nın duaları sonrası futbolcular antrenmana geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.