Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor 7 Eksikle Çalıştı

Süper Lig’in 26. haftasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Bursaspor, çalışmalarına sakatlığı bulunan 7 oyuncudan yoksun şekilde başladı.Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Antalyaspor’a 3-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar,...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig’in 26. haftasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Bursaspor, çalışmalarına sakatlığı bulunan 7 oyuncudan yoksun şekilde başladı.
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Antalyaspor’a 3-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, 1 günlük aranın ardından Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı. Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde ısınma koşuları yapıldı. Ardından topla birlikte çalışmalar yapan Bursaspor’un antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışmalar yaptığı bildirildi.
7 OYUNCU KATILMADI
Bursaspor’da sakatlıkları bulunan 7 oyuncu antrenmana katılmadı. Antalyaspor karşılaşmasında sakatlık geçiren Pablo Martin Batalla’nın sol alt adalesinde darbeye bağlı kanama meydana geldiği bildirilirken, Tomas Necid’in ise darbeye bağlı sağ kalçada yara ve ağrı meydana geldiği açıklandı. Erdem Özgenç’in de sağ peroneal tendonunda ödem oluştuğu bildirildi. 3 oyuncunun da tedavilerine başlandı. Öte yandan sakatlıkları süren kaptan Serdar Aziz, Emre Taşdemir ve Furkan Soyalp de bir süre düz koşu yaptıktan sonra salonda çalıştı. Sol omzu çıkan genç kaleci Okan Kocuk’un da tedavisinin ardından salonda çalıştığı öğrenildi.
Bursaspor, Süper Lig’in 26. haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.