Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor 16 Eksikle Çalıştı

Süper Lig’in 27. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, 3 günlük iznin ardından çalışmalarına 16 oyuncusundan eksik olarak başladı.Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, akşam...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig’in 27. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, 3 günlük iznin ardından çalışmalarına 16 oyuncusundan eksik olarak başladı.
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşularıyla başladı. Ardından koordinasyon ve topla birlikte çalışmalar gerçekleştirildi.
16 EKSİKLE ÇALIŞTI
3 günlük izinde ülkelerine giden Batalla, Jem Paul Karacan, Tom de Sutter ve Traore özel izin alarak antrenmana katılmadı. Dün İstanbul’da ameliyat olan ve sezonu kapatan Erdem Özgenç ile Okan Kocuk’un yanı sıra sağ dizinde ağrısı bulunan Sercan Yıldırım ve sağ bileğinde şişlik bulunan Bekir Yılmaz da antrenmana çıkmadı.
Öte yandan A Milli Takım kadrosunda yer alan Serdar Aziz ve Harun Tekin’in yanı sıra Ümit Milli Takım kadrosunda bulunan Emre Taşdemir, U19 Milli Takımı kadrosunda bulunan Kubilay Kanatsızkuş, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nda yer alan Tomas Sivok ve Tomas Necid, Slovakya A Milli Takımı’nda bulunan Miroslav Stoch, Macaristan A Milli Takım kadrosunda bulunan Balazs Dzsudzsak da antrenmanda yer almayan diğer isimler.
Ayrıca antrenman öncesi Altınşehir Koleji öğrencileri tesislere gelerek Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.
Bursaspor, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.