Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı Raketlerinin Hedef Avrupa

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Güreş Ve Voleybolun Ardından Masa Tenisi Branşında Da Avrupa Kupasını Kazanmak İstiyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 21:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursalı Raketlerinin Hedef Avrupa
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, güreş ve voleybolun ardından masa tenisi branşında da Avrupa kupasını kazanmak istiyor. Kulübün Masa Tenisi Branşı Sorumlusu Fehim Ferik, “Bursa´ya bir şampiyonluk daha kazandırmak istiyoruz” dedi.
Ligde şampiyonluğu kıl pay kaçıran, Türkiye Kupası´nı ise müzesine götürmeyi başaran Büyükşehir Belediyespor Bayan Masa Tenisi Takımı, bu kez Avrupa şampiyonluğuna gözünü çevirdi. Dünya masa tenisinin iki numaralı kupası olan ETTU Cup finalinin ilk ayağında, daha önce bu kupayı 2 kez müzesine götüren Fransa´nın CP LYSSOIS Lille Metropole takımını deplasmanda 3-2 yenerek büyük avantaj elde eden yeşil beyazlılar, 29 Mayıs Pazar günü saat 14.00´te Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi´nde yapılacak rövanş maçını da alıp tarihindeki ilk şampiyonluğu kazanmak istiyor.
Zorlu mücadele öncesi konuşan Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Branşı Sorumlusu Fehim Ferik, bütün sporseverleri rövanş maçına davet etti. Ferik, “Bursa Büyükşehir Belediyespor olarak daha önce güreş ve voleybolda Avrupa şampiyonlukları yaşamıştık. Şimdi üçüncü şampiyonluğu Bursa´ya kazandırmak için hazırız. İlk maçı Fransa´da 3-2 kazanmıştık. Avantajlıyız, bu avantajı kullanarak şampiyon olmak istiyoruz. Önümüzdeki sezonda da hedefimiz Süper Lig şampiyonluğu. Masa tenisinde adımızı duyurmaya devam edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.