Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursagaz’dan Bursalı Şampiyonlara Ödül

Bursagaz, 2015 sezonunda uluslararası müsabakalarda başarı elde eden Bursalı sporcuları ödüllendirdi.Dünya, Avrupa, Balkan ve veteranlar şampiyonasında başarı elde eden toplam 68 sporcu ve 36 antrenör, Bursagaz tarafından 142 çeyrek altınla...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursagaz’dan Bursalı Şampiyonlara Ödül
Bursagaz, 2015 sezonunda uluslararası müsabakalarda başarı elde eden Bursalı sporcuları ödüllendirdi.
Dünya, Avrupa, Balkan ve veteranlar şampiyonasında başarı elde eden toplam 68 sporcu ve 36 antrenör, Bursagaz tarafından 142 çeyrek altınla ödüllendirildi. Şampiyon sporcular ödüllerini Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden’in elinden aldı. Özden, “Bursagaz olarak bu zamana kadar bin 305 öğrenciye burs verdik. 100 adet özel eğitim sınıfı yaptık, her yıl bir köy okulunu yeniliyoruz. Son 4 yıl içerisinde milli eğitime teslim etmiş olduğumuz 100 engelli sınıfında yaklaşık bin 100 adet zihin engelli ve otistik çocuğumuz modern şartlarda eğitim görüyor. Bursagaz olarak ilimizdeki spor faaliyetlerini de destekliyoruz. Kurduğumuz basketbol kulübüyle ortaokul çağında 120 tane öğrencimiz lisanlı olarak basketbol yapıyor. Bugün burada 2015 yılında uluslararası müsabakalarda ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcu ve antrenörlerimize ana sponsor olduk. Bu kadar madalyayı ülkemiz adına kazanma başarısı gösteren ve tüm Bursa’nın göğsünü kabartan sporcu ve antrenörlerimizi tebrik ederek, başarılarının artarak devam etmesini dilerim” dedi.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “2015 yılında ülkemizi dünya, Avrupa ve Balkan şampiyonalarında temsil eden ve madalya alan 91 sporcumuz ve onların değerli antrenörlerini unutmadığımızı hatırlatmak istedik. Esas maksadımız şampiyonlarımızı kutlamak” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.