Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri kamu kurumlarında inceleme yaptı

Siirt'te başkanlığını Vali Yardımcısı Bahadır Yörük’ün yaptığı İl İnsan Hakları Kurulu kamu kurum ve kuruluşlarındaki ziyaret ve inceleme çalışmalarına devam ediyor. Daha önce eğitim kurumlarında incelemelerde bulunan kurul üyeleri,...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri kamu kurumlarında inceleme yaptı
Siirt'te başkanlığını Vali Yardımcısı Bahadır Yörük’ün yaptığı İl İnsan Hakları Kurulu kamu kurum ve kuruluşlarındaki ziyaret ve inceleme çalışmalarına devam ediyor. Daha önce eğitim kurumlarında incelemelerde bulunan kurul üyeleri, son olarak Siirt Devlet Hastanesi, Bahçelievler Aile Sağlık Merkezi ile Gazi İMKB Endüstri Meslek Lisesinde incelemelerde bulundu.

İlgili kamu kurumlarının çalışmaları hakkında bilgi alan kurul üyeleri, bazı vatandaşlarla da görüştü.
Kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret edip, insan hakları konusunda da inceleme ve denetimlerde bulunduklarını belirten kurul üyeleri, "Bunun faydasını görüyoruz. Hem buralardan faydalanan vatandaşlarımızın da o kurumla ilgili düşüncesi soruluyor, hem de kurum amirleri ile kurum çalışanlarına yönelik insan hakları konusunda yaptıkları çalışmalar dinleniyor. Kurum ziyaretleri hem kurumların hem de kurumlardan hizmet alan vatandaşlarımızın insan hakları konusunda bilinçlenmeleri sağlanıyor." ifadelerini kullandı.

Vatandaşlara sunulan eğitim ve sağlık hizmetleri konusunda, vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen kurul üyeleri, kamu kurumlarına ziyaretlerin, devam edileceğini sözlerine eklediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.