Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da Oryantiring Heyecanı

Yıldırım Belediyesi, uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Uludağ Üniversitesi ve Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun paydaş olduğu ‘Uluslararası Oryantiring Günleri’, Yıldırım Belediyesi’nin katkıları...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da Oryantiring Heyecanı
Yıldırım Belediyesi, uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Uludağ Üniversitesi ve Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun paydaş olduğu ‘Uluslararası Oryantiring Günleri’, Yıldırım Belediyesi’nin katkıları ile Gölyazı’da başladı. Organizasyon öncesi Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Hırvatistan ve İtalya’dan turnuvaya katılan 35 sporcu Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi makamında ziyaret etti. Uluslararası bir organizasyonda daha yabancı sporcuları Yıldırım’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Edebali, “Spor sayesinde farklı kültürlerin bir araya gelmesi, mücadele gücünün yanı sıra barış ve kardeşlik duygularının da pekiştirilmesine fayda sağlıyor” dedi.
Oryantiringin insan için oldukça faydalı bir branş olduğuna dikkat çeken Edebali, “Günümüz dünyasında farklı sebeplerden dolayı teknolojinin esiri olmuş durumdayız. Bu tarz doğa sporları teknolojinin ortasında yaşadığımız bu dönemde insanın toprakla temas etmesiyle bir nevi kendisini yenilemesine fayda sağlıyor. Oryantiring insanın bedenen gelişiminin yanı sıra yön bulma, fiziki zorluklarla mücadele etmesiyle de kişisel gelişimine de katkılar sağlıyor” diye konuştu.
Yıldırım hakkında bilgi de veren Başkan Edebali, sporculara organizasyonda giyecekleri formaları hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.