Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da Eskrim Heyecanı

Türkiye Eskrim Federasyonu faaliyet programında yer alan "Süper Minikler ve Minikler Eker Cup Eskrim Şampiyonası" Mudanya Spor Salonunda 2 gün süren mücadeleler sonunda tamamlandı.9 ilden 63 kız ve 126 erkek ile toplamda 189 eskrimcinin katıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da Eskrim Heyecanı
Türkiye Eskrim Federasyonu faaliyet programında yer alan "Süper Minikler ve Minikler Eker Cup Eskrim Şampiyonası" Mudanya Spor Salonunda 2 gün süren mücadeleler sonunda tamamlandı.
9 ilden 63 kız ve 126 erkek ile toplamda 189 eskrimcinin katıldığı müsabakalarda Bursalı sporcular madalyaları topladı. Ankara, Bursa, Düzce, İstanbul, İzmir, Karaman, Kastamonu, Samsun, Zonguldak illerinden sporcuların yarıştığı Süper Minik Bayan Kılıç kategorisinde 23 sporcu yarışırken İstanbul en fazla madalya alan şehir oldu.
Süper Minik Erkekler Kılıç Kategorisinde ise 52 sporcu yarışırken madalyaları Bursalı sporcular aldı. Minik Erkekler Kılıç müsabakalarında ise 74 sporcu mücadele ederken, madalyaları Bursa ve Samsunlu sporcular paylaştı. Minik Bayan Kılıç kategorisinde 9 sporcunun mücadelesinde madalyalar yine Bursalı sporcuların oldu. Müsabakalar sonunda yapılan ödül töreninde dereceye giren sporculara ise madalya ve ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Fedai Din takdim etti.
Müsabakalara Türkiye Eskrim Federasyonu Başkan Yardımcısı Ahmet Hakan Ayber, Federasyon İl Temsilcisi Emre Ersop, sporcuların velileri ve Mudanyalı sporseverler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.