Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Stadı 3 Haziran'daki dünya devi takımın katılımıyla açılacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat çalışmaları süren Büyükşehir Stadyumu’nun 3 Haziran’da hizmete gireceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının Bursa’ya davet edileceğini söyledi.Bursa...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 19:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Stadı 3 Haziran'daki dünya devi takımın katılımıyla açılacak
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat çalışmaları süren Büyükşehir Stadyumu’nun 3 Haziran’da hizmete gireceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının Bursa’ya davet edileceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı, Çarşamba’daki İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda son 1 ay içerisinde gerçekleştirilen ve planlanan faaliyetler hakkında meclis üyelerine bilgiler veren Başkan Altepe, inşaat faaliyetleri tüm hızıyla süren Büyükşehir Stadyumu’nun 3 Haziran tarihinde açılışa hazır hale getirileceğini ve açılış maçı için dünyaca ünlü bir futbol takımının maç için Bursa’ya getirileceğini ifade etti.

Yaklaşık 5 ay gibi bir sürenin kaldığını, açılış için faaliyetlerin tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Başkan Altepe, "İnşallah güzel bir açılış olacak. Dünyaca ünlü stadyumumuza dünya çapında bir açılış olacak. Ondan sonra da burayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. İnşallah güçlü bir Bursaspor’la birlikte burası da hak ettiği yeri alacak." dedi.

Başkan Altepe, aralık ayı meclis toplantısında, Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları diğer çalışmalara da değindi. Bursa’da halkın 7’den 70’e spor yapması, Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınan spor salonlarını tam kapasite kullanması için lokal kampanyalar düzenleyeceklerini belirten Başkan Altepe, hedeflerinin her gün 200 bin kişiye spor yaptırmak ve salonların yaz kış kullanılmasını sağlamak olduğunu söyledi. Başkan Altepe, sözlerini şöyle tamamladı:

"Her ilçemizde başta okullarımız olmak üzere muhtelif bölgelerde spor şenlikleri başlatacağız. Bugüne kadar yaptığımız 210 spor salonunun tam kapasite kullanılmasını istiyoruz. Okullar kapandığında kapısına kilit vurulmasın, tüm vatandaşlarımız spor yapsın istiyoruz. Hedefimiz 200 bin kişiyi salonlara çekmek."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.