Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da özel çocuklar için bowling şenliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçedeki 18 özel eğitim okulundan 120 öğrenci ve öğretmeni bowling şenliğinde buluşturuyor.Dijital çağın çocuklar üzerindeki olumsuz etkileri her geçen gözler önüne serilirken, Bursa Büyükşehir Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2018 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2018 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da özel çocuklar için bowling şenliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçedeki 18 özel eğitim okulundan 120 öğrenci ve öğretmeni bowling şenliğinde buluşturuyor.

Dijital çağın çocuklar üzerindeki olumsuz etkileri her geçen gözler önüne serilirken, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde okul çağındaki çocuklar sporla buluşturuluyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü Koordinatörlüğü’nde istisnasız her çocuğun oyun, fiziki faaliyet ve sporla tanıştırılması hedeflenen okul sporlarının en anlamlı ayağı 21 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Nilüfer Carrefour Bowling Salonu’nda yapılacak Özel Çocuklar Bowling Şenliği’ne 17 ilçedeki 18 özel eğitim kurumundan 120 özel öğrenci ve öğretmenleri katılacak. Çocukların yarıştırılmasından ziyade onların sporla dolu bir gün geçirmeleri, birbirleriyle iletişim kurmaları hedefleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.