Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Büyükşehir Belediyespor, sezon öncesi iddialı

Yeni sezon ve Challenge Cup hazırlıklarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı’nın Baş Antrenörü Emin İmen, sezona iddialı başlayacaklarını söyledi. Voleybolculara güveninin tam olduğunu vurgulayan İmen,...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Büyükşehir Belediyespor, sezon öncesi iddialı
Yeni sezon ve Challenge Cup hazırlıklarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı’nın Baş Antrenörü Emin İmen, sezona iddialı başlayacaklarını söyledi. Voleybolculara güveninin tam olduğunu vurgulayan İmen, yeni sezonda sporseverleri heyecanlandıracak maçlar oynayacaklarını ve Ekim ayında lig başladığında takımın gücünü herkesin göreceğini kaydetti.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı Baş Antrenörü Emin İmen, takımına çok güvendiğini belirterek, 2009 yılında görevi teslim aldığı dönemde takımın bölgesel ligde olduğunu hatırlatarak, “Ben öncelikle hazır bir takımı aldığım için çok mutluydum. O güne kadar takıma emeği geçen herkese teşekkür ettik ve biz onun üzerine koyarak gitmek zorundaydık. 2009 yılında başladığımız Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı serüvenini hemen hemen 5 yıl içerisinde büyük bir aşama ve uzun bir yol kat ettik. Takımımız, şu an Avrupa kupalarını oynar duruma geldi." diye konuştu.

Bu sürecin kolay olmadığını çok çaba sarf ettiklerini dile getiren İmen, şunları kaydetti: "Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Altepe olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerinin desteğini alarak başarılara ulaştık. Bursa’nın spor kenti kimliğine katkı koymamız gerektiğinin bilinciyle ve sorumlulukla çalıştık. Genellikle birinci lige yeni çıkmış takımlar çok sıkıntı yaşar ama biz o sıkıntıyı yaşamadan ilk yılın sonunda Avrupa kupalarına katılmaya hak kazandık. Ben ilk yılı bir deneyim yılı olarak görüyorum. Bu yıl biraz daha ileri gitmeyi hedefliyoruz, Challenge Cup’ta finale kadar gitmek adına çok umutluyum. Bundan dolayı kadromuzda bazı değişiklikler yaptık. Giden arkadaşlara da çok teşekkür ediyoruz, buraya kadar gelmemizde çok emekleri oldu. Ancak bu yıl kadroda bazı değişiklikler yaparak yeni kadromuzu kurduk."

Bursa’da başlayan ön hazırlıktan sonra Bulgaristan’da 12 gün kamp yaparak sezona hazırlandıklarını anlatan İmen, şunları söyledi: "Kamp sürecinde yoğun bir programımız vardı, oyuncularımızı teknik ve fizik olarak hazırladık. Kamp sonunda BK Maritza takımının düzenlemiş olduğu turnuvaya katıldık. Turnuvayı mağlubiyet almadan birinci bitirdik. Çok gurur verici bir durum. Türkiye Ligi artık bana göre dünyanın en iyi ligi. Dünyanın en iyi oyuncuları şu an bizim liglerimizde oynuyorlar. Tabii bütçe olarak, Vakıfbank, Eczacıbaşı, Fenerbahçe ve Galatasaray bizim bütçemizin çok çok üzerinde ve kadroları dünya yıldızları ile dolu. Ancak biz onların hemen ardından geçen sezon ligi 5. bitirerek bana göre iyi iş çıkardık. Bu yıl da hedefimiz, bu sıralamadan aşağıda değil. Bu yıl da ligi ilk 4 içinde bitirmeyi hedefliyor ve iki yıldır katıldığımız Avrupa kupalarını alışkanlık haline getirip Türkiye’yi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.