Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burhaniye’de Rumeli ve Balkan Göçmenleri satranççıları ağırladı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Rumeli ve Balkan Göçmenleri Derneği, Satranç Turnuvası’na katılan sporcuları ağırladı. Burhaniye Satranç Spor Kulübü tarafından 3.’sü düzenlenen Uluslararası Satranç Turnuvası’na katılan...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burhaniye’de Rumeli ve Balkan Göçmenleri satranççıları ağırladı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Rumeli ve Balkan Göçmenleri Derneği, Satranç Turnuvası’na katılan sporcuları ağırladı. Burhaniye Satranç Spor Kulübü tarafından 3.’sü düzenlenen Uluslararası Satranç Turnuvası’na katılan çoğunluğu Karadağ’lı sporcular, Rumeli ve Balkan Göçmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ağırlandı.

Açılışta olduğu gibi turnuvanın son gününde de sporcuları yalnız bırakmayan Burhaniye Rumeli ve Balkan Göçmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Eruzunlar ve dernek yöneticileri, turnuvanın sona ermesinin ardından katılımcılara, İskele Mahallesi’nde bulunan By Doğan’da akşam yemeği verdi. Dernek Başkanı Süleyman Eruzunlar ve yöneticiler, yemek sonrası misafirlerine liman içinde bulunan çay bahçesinde ikramda bulundu. Burhaniye Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır ile Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç’ın da katıldığı akşam yemeği sonrası katılımcılara plaket verildi. Plaket töreninde, turnuvanın düzenlenmesine öncülük eden ve sponsorluk yapan GM Dragan Solak da, babası Rade Solak ile birlikte yer aldı. Turnuva Direktörlüğünü yürüten Burhaniye Satranç Spor Kulübü Başkanı Dr. Birgi Tuna, Rumeli ve Balkan Göçmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Eruzunlar’a sporcuların imzalamış oldukları bir forma hediye etti. GM Dragan Solak’ın Burhaniye’ye yerleşmesinin çok önemli bir kazanç olduğunu söyleyen Dr. Birgi Tuna, "Büyük usta Dragan Solak’a destek olabilirsek, Burhaniye satrançta bir dünya merkezi olmaya adaydır. Turnuvaya katılan sporculara teşekkür ediyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.