Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burhaniye’de özel sporculara tatil yok

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, başarıları ile takdir toplayan özel sporcular, sömestr tatilinde de çalışmalarına devam ediyorlar. Milli Takım Antrenörü Deniz Erenoğlu öncülüğünde haftanın 5 günü 8 Eylül Stadında çalışan özel...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burhaniye’de özel sporculara tatil yok

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, başarıları ile takdir toplayan özel sporcular, sömestr tatilinde de çalışmalarına devam ediyorlar. Milli Takım Antrenörü Deniz Erenoğlu öncülüğünde haftanın 5 günü 8 Eylül Stadında çalışan özel sporcular 28 şubat-5 Mart tarihleri arasında Fransa’da yapılacak Dünya şampiyonasına katılacaklar.

Okullar sömestr tatiline girerken, değişik okullarda öğrenim gören özel sporcular tatil yapmadı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün destek verdiği atletizm kurslarına devam eden 7 özel sporcu tatile girmedi. Fransa’da yapılacak olan İnas İndoor World Şampiyonasına katılacaklarını anlatan Antrenör Deniz Erenoğlu, ”Okullar sömestr tatiline girdi. Ancak biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. 8 Eylül Stadında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Muhsine Gezer ve Sevim Demircan ile birlikte Fransa da düzenlenecek olan yarışmalara katılacağız. Fransa’da da iddialıyız. Madalya almaya gidiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.