Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burhan Eşer’den, Sergen Yalçın’a Övgü

Medicana Sivasspor’da formaya giyen orta saha oyuncusu Burhan Eşer, Sergen Yalçın’ın yeni nesil hocalar arasında en kıymetlisi olduğunu söyledi.Medicana Sivasspor’un başarılı orta saha oyuncusu Burhan Eşer Sivasspor’un resmi dergisinin...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medicana Sivasspor’da formaya giyen orta saha oyuncusu Burhan Eşer, Sergen Yalçın’ın yeni nesil hocalar arasında en kıymetlisi olduğunu söyledi.
Medicana Sivasspor’un başarılı orta saha oyuncusu Burhan Eşer Sivasspor’un resmi dergisinin ekim ayı sayısında yaptığı açıklamada, ”Geçen sene bizim açımızdan sıkıntılı bir dönem oldu. Hoca değişikliği oldu, Sergen hoca geldikten sonra ligde kalmayı başardık, öncelikli hedefimiz oydu. Çünkü sezona kötü başlamıştık. Sergen hoca ile yeni sezonda yeni bir yapılanmaya gittik. Çok transferler oldu, Sivasspor kabuk değiştirdi diyebilirim. Biz sezona tam istediğimiz gibi başlayamadık ama bir uyum sorunumuz var, bunu atlattıktan sonra bu sene taraftarlarımıza geçen seneki sıkıntıları yaşatmayacağız” dedi.
“SERGEN YALÇIN YENİ NESİL HOCALARIN EN KIYMETLİSİ”
Takımın teknik patronu Sergen Yalçın’a övgüler yağdıran Eşer, ”Hocamız zaten yeni nesil hocaların içerisinde en kıymetlisi, en zekisi. Onun da kendine göre hedefleri var, bizim de kendimize göre hedeflerimiz var. Geçen sene taraftarımızı üzdük, o sıkıntıları bu sene yaşatmak istemiyoruz. İnşallah mutlu bir sezon bizleri bekliyor. Sivasspor olarak kabuk değiştirdik. Hocamızın istediği transfer oldu, gerçi transferin birkaç tanesi en son gününe denk geldi. Yeni katılan arkadaşlarla, eskilerle güzel bir sezon bizleri bekliyor. Yeni transferlerimiz de inşallah bize önemli katkılar sunacaklar” diye konuştu.
“SERGEN HOCA ÇALIŞMAYI SEVİYOR”
Sergen Yalçın’ın sıkıntılı bir süreçte takımın başına geldiğini aktaran Eşer, ”Sergen hoca geçen sene sıkıntılı bir süreçte geldi. Daha önce Gaziantep’te çalıştı. Sergen hoca gerçekten oyun bilinci ve zekasıyla güzel bir ekip kurmuş. İleride büyük takımlarda teknik direktör olacağına eminim. Sergen hoca gerçekten bu işin en önemli kısmı; zeka işini iyi yapıyor, ekibi de çalışkan bir ekip. Sergen hoca çalışmayı seviyor. Sergen hoca, geçen sene geldi Sivas’a iyi adapte oldu. Bu sıkıntılı dönemde hep Sivas’ta kaldı gitmedi. Ben Sergen hocayla çalışmaktan dolayı mutluyum“ ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.