Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burak Yılmaz: Bence yüzde yüz penaltı

Mersin İdmanyurdu maçında rakip takım kalecisi Nihat Şahin'le girdiği pozisyon sonunda penaltı kazanan Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, kararın doğru olduğunu söyledi. Burak Yılmaz, "Bence yüzde yüz penaltı." dedi.Süper Lig'de Mersin...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 23:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 23:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin İdmanyurdu maçında rakip takım kalecisi Nihat Şahin'le girdiği pozisyon sonunda penaltı kazanan Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, kararın doğru olduğunu söyledi. Burak Yılmaz, "Bence yüzde yüz penaltı." dedi.

Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 3 - 2 mağlup eden Galatasaray'da Burak Yılmaz maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Burak, Nihat Şahin'in 'Burak, kendini yere attı' ifadelerinin sorulması üzerine, "Nihat kardeşime burada cevap vermek istemezdim; böyle adrenali yüksek maçtan sonra böyle şeyler söylemiş olabilir; ama Burak bunu hep yapıyor demiş. Bakın ben kaç tane penaltı almışım bu sezon? Ben size arkadaşınız olarak soruyorum. Bu pozisyon penaltı mı değil mi? Bence yüzde yüz penaltı. Bir kere kontrolsüz bir şekilde geliyor. Ben topu itiyorum, penaltı. Yüzde yüz penaltı, gönlüm rahat." şeklinde konuştu.

Hakemin kararının ardından güldüğü yönündeki iddialara da değinen Burak, "Gülmek, ben asla hayatım boyunca öyle bir şey yapmam. Hepimiz ekmek parası kazanıyoruz. Böyle gülmek falan ben öyle bir insan değilim. Beni böyle söylenildiği gibi görmek istediği gibi görmek yakışmaz. Gördüğünü söylesin. Nihat kardeşimdir, mutlaka bunu sinirli bir şekilde kaybettiği için söylemiştir. Benim ona, hocasına, camiasına saygım sonsuz. Böyle şeyler yakışmaz. Bugün aslan gibi çatır çatır kazanmışızdır. Beni böyle şeylerle gündeme getirmesinler, getirmeyin. Keşke böyle bir şey söylemeseydi çok üzüntülüyüm." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.