Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burak Solakel: "Takım olarak iyi yoldayız"

Ymsli Futbolcu Solakel Değerlendirmelerde Bulundu

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burak Solakel: "Takım olarak iyi yoldayız"
Yeni Malatyaspor’un başarılı sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel, lige iyi başladıklarını ve ilk iki haftada önemli galibiyetler aldıklarını ifade ederek, “Bundan sonra maçlar daha da zorlaşacak. Takımlar yavaş yavaş kendilerini bulmaya çalışıyorlar. Biz fikstür avantajını iyi değerlendirdik” diye konuştu.
Tecrübeli sol bek, takım olarak iyi yolda olduklarını belirterek, “Her hafta üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz. Takım olarak iyi yoldayız ve iyi gidiyoruz. Bu iyi gidişatın üzerine koyacak yüksek bir potansiyele sahibiz. Bu maçlarda da bunu göstermeye devam edeceğiz. Bu skorları almaya devam edersek, kendimize olan öz güvenimizde yerine gelecek ve hedefe doğru ilerleyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.
Tecrübeli futbolcu, alınan iyi skorların kendilerini moral olarak üst seviyeye çıkardığını ve ilerleyen haftalarda takımın daha iyi duruma geleceğini söyledi.
Denizlispor ile deplasmanda zorlu bir maç oynayacaklarını ifade eden Solakel, “Denizlispor’da birçok transfer yaptı. Geçen sezonki takımdan daha diri ve dirençli bir takım görüntüleri var. Hem bizim hem de onlar için zor bir maç olacak. Bizde iyi bir takımız. O gün iyi olan, iyi mücadele eden, dirençli olan takım kazanacaktır. İnşallah bu biz olacağız. Çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.