Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bulkaz: "Her maçı kazanmak içi elimizden geleni yapacağız"

FIBA Şampiyonlar Ligi 3. hafta müsabakasında Muratbey Uşak evinde Ventspils’i 74-69 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın antrenörleri açıklamalarda bulundu.Konuk takımın Antrenörü Karlis Muiznieks seyirci faktörüne vurgu yaparken...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 23:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 23:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FIBA Şampiyonlar Ligi 3. hafta müsabakasında Muratbey Uşak evinde Ventspils’i 74-69 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın antrenörleri açıklamalarda bulundu.
Konuk takımın Antrenörü Karlis Muiznieks seyirci faktörüne vurgu yaparken Muratbey Uşak’ın koçu Ozan Bulkaz ise eksik kadro ile mücadele etmelerine rağmen galip gelmeyi bildiklerin söyledi.
"İyi basketbol oynuyoruz"
Takımda eksik oyuncuları olduğunu belirten Muratbey Uşak Başantrenörü Ozan Bulkaz buna rağmen iyi mücadele ettiklerini söyledi. Bulkaz, "4 yabancı ile oynuyoruz. Mesut ve Hakan bu maçta da yoktu. Bugün Monreo da son periyotta sakatlandı. Buna rağmen takım 8 oyuncu ile Şampiyonları Ligi’nde ilk galibiyetini aldı. İlk maçımızda evimizde bir basketle yenildik. Geçen hafta da Yunanistan’da dört periyot önde olduğumuz maçı son anda verdik. Onun için bu oyuncular iyi mücadele ediyor, biz de iyi basketbol oynuyoruz. Şimdi yeni oyuncularımızın da lisansları onandı. Yarından itibaren tam kadro hem ligde hem de Avrupa’da mücadele edeceğiz. Zaten iyi durumdayız, çünkü Şampiyonlar Ligi’ne kaldık. Fenerbahçe galibiyeti, 4 maçta 2 galibiyetimiz var. Bir problemimiz yok. Deplasmanda Beşiktaş ve Efes... Ben takımımdan memnunum, daha çok çalışıp her zaman olduğu gibi her maçı kazanmak içi elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.
Ventspils cephesi
Uşak’ı galibiyetinden dolayı tebrik eden Ventspils Başantrenörü Karlis Muiznieks ise, "Görüyorsunuz ki burada oynamak kolay değil. Bu taraftarın önünde. Taraftar ile birlikte çok daha iyi olan bir takım var. Agresif oynayan agresif savunma yapan bir takım var. Bununla birlikte takımımı mücadelesinden dolayı eforundan dolayı kutluyorum. Savunmada ve hücumda çeşitli hatalar yaptık. Özellikle son 3 dakikayı iyi oynamadığımızı düşünüyorum. Kendi kurallarımızın dışına çıktık. Çok boşluklar kaçırdık bunun sonucunda maçı kaybettik. Kendi sahamızda, içeride daha agresif ve daha iyi basket oynayacağımıza inanıyorum. Kendi taraftarlarımızın önünde oynamak oyuncularıma güven aşılayacak. Grup içindeki takımlar birbirlerine çık yakın takımlar, görüyoruz. Buradaki fark da kendi evimizdeki maçın sonunu belirleyecek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.