Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bruma: Galatasaray'a geldiğimden beri ayrılmayı hiç düşünmedim

Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma, sarı - kırmızılı takıma geldiğinden bu yana hiç bir zaman ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Sarı - kırmızılılar, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 15. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği...

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2014 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2014 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma, sarı - kırmızılı takıma geldiğinden bu yana hiç bir zaman ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Sarı - kırmızılılar, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 15. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıkalrını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürdü. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Portekizli futbolcu Bruma, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gelmesi ile beraber tekrardan forma şansı bulduğu için çok mutlu olduğunu belirtti.

Gösterdiği olumlu performans için Hamza Hamzaoğlu'na teşekkür eden Bruma, "Hamza hocamıza teşekkür ediyorim, hem ligde hem kupada bana bu şansı verdiği için. Bir futbolcunun güveni oynayarak yerine gelir. Ben de yapabileceklerimi biliyorum. Oynadıkça bunları elimden geldiğince yapacağımı düşünüyorum." dedi.

Eski teknik adam Cesare Prandelli ile Hamza hoca arasındaki farkı da anlatan genç yetenek, "Fark tabii ki hep oynamak. Oynamadığınız zaman yüzünüz ister istemez düşebiliyor. Moralmen düşebiliyorsunuz. Hamza hocama bana bu şansı verdiği için tekrardan teşekkür ediyorum. İyi oynayarak onun yüzünü kara çıkartmamak istiyorum. Camiamızın yüzünü kara çıkartmak istemiyorum." şeklinde konuştu.

Diğer takım arkadaşları ile rahat anlaşabilmek için ingilizce öğrenmeye çalıştığını kaydeden sarı - kırmızılı futbolcu, "Özellikle Türkiye'de daha önem kazanıyor. Ben de öğreniyorum ve arkadaşlarımla konuşmaya çalışıyorum. Arkadaşlarımla konuşarak geliştirmeye çalışıyorum ingilizcemi." dedi.

Son vuruşları hakkında sorulan bir soruya ise Portekizli yıldız, "Son vuruşlara gelince ilk günkü ile bugün arasında olumlu fark var. Antrenmanlardan sonra bunlara çalışmaya gayret gösteriyorum. Bu konuda kendimi ilerletiyorum. Ve oynadıkça bunları geliştirmek daha önemli. Hem antrenmanlarda hem oynadıkça bu gelişecektir." diye cevap verdi.

Her hocanın çalışma stilinin farklı olduğunu da dile getiren Bruma, "Hocamızı (Prandelli) eleştirmememiz gerikiyor. Ama Hamza hocanın gelmesiyle beraber daha neşeli antrenmanlar yapıyoruz. Çünkü başarı için takım ruhu çok önemlidir. Hamza hocamızın çok doğru tercih olduğunu düşünüyorum. Onun gelmesiyle beraber o ruhun geri geldiğini görüyoruz. Sonuçlar da maçları kazanmakta bunlarla bağlantılı. Galibiyetler geldiği sürece otomatikmen takımın havası yerine geliyor." diye konuştu.

Gelen transfer teklifleri için ise Bruma şöyle konuştu: "Göz önünde futbolcusunuz. Teklifler gelebiliyor. Ama bugüne kadar bana ulaşmış hiç bir teklif yok. Hakkımda çıkan haberlerin yalan olduğunu söyleyebilirim. Futbol oynadığınız zaman takım değiştirmeyi düşünmüyorsunuz. Önemli olan oynamak. Galatasaray'a geldiğimden beri hiç ayrılmayı düşünmedim. Burada çok mutluyum. Hamza hocama bir kez daha teşekkür ediyorum. Benim gibi genç futbolcuların her zaman oynaması gerekiyor."

Son olarak ise sarı - kırmızılı genç futbolcu, Türkçe 'İyi seneler' diyemedi ve gülüşmelere neden oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.