Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bronckhorst: "İstanbul’a iyi sonuç almak için geldik"

Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, yarın Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maçtan bir puan almalarının iyi olacağını ancak galibiyetin kendilerini daha fazla mutlu edeceğini söyledi.Ülker Stadı’nda düzenlenen basın...

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 19:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, yarın Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maçtan bir puan almalarının iyi olacağını ancak galibiyetin kendilerini daha fazla mutlu edeceğini söyledi.
Ülker Stadı’nda düzenlenen basın toplantısına Giovanni Van Bronckhorst, İstanbul’a iyi sonuç almak için geldiklerini belirtti.
"Galip gelirsek iyi bir adım olur"
Manchester United galibiyetinden sonra Fenerbahçe’yi de yenmeleri durumunda çok iyi bir başlangıç yapacaklarını belirten Hollandalı teknik adam, "İyi bir sonuç elde etmek için buradayım. Bir puan iyidir ama 3 puan alırsak daha da iyi olur. Her maça iyi sonuç için çıkıyoruz. Galip gelirsek iyi bir adım olur. Manchester United’ı yendikten sonra Fenerbahçe’yi de yenmek bizim için büyük bir prestij olur. Fenerbahçe kötü başladı sezona ama ne kadar iyi olduklarını biliyorum. Fenerbahçe’yi yarın yenmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
"Advocaat benim için çok önemli birisi"
Basın mensuplarının eski teknik direktörü Dick Advocaat’a karşı ilk defa oynayacağıyla ilgili soruya Giovanni van Bronckhorst, "Kendimi iyi hissediyorum. İlk kez Dick Advocaat’ın karşısında koç olarak duracağım. Advocaat benim için çok önemli birisi" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.