Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozüyüklü Dart Sporcuları Milli Takımda

Bozüyüklü Dartçılar Milli Takım

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozüyüklü Dart Sporcuları Milli Takımda
Bilecik’in Bozüyük İlçe Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinden oluşan Bozüyük Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Dart sporcuları büyük bir başarıya imza atarak Dart Milli takımında ülkemizi temsil etmeye hak kazandılar.
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programı arasında yer alan ve toplamda 7 etaptan oluşan Türkiye Dart Şampiyonası sonuçlandı. Şampiyonada Bilecik’i temsilen yarışan Bozüyük Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü dart sporcularından Yunuscan Yıldırım etaplardan topladığı puanla Genç Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde ise Sefa Ateş, Türkiye ikinci olarak sezonu tamamladılar.
Bu sonuçlara göre hem Elektronik hem de Çelik uç kategorilerinde yapılan milli takım seçmelerinde yarışan sporcular Yunuscan Yıldırım, Zeynep Sümeyye Poyraz ve Sefa Ateş 5-10 Haziran 2016 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Porec şehrinde yapılacak olan Elektronik Dart Avrupa Şampiyonasında Milli formayı giyecekler. Ayrıca Çelik Uçlu Dart Milli takımında ise Yunuscan Yıldırım 13-17 Temmuz 2016 tarihlerinde Budapeşte/ Macaristan ‘da yapılacak olan Avrupa Gençler Dart Şampiyonasında tekrar ülkemizi temsil etme fırsatı bulacak.
Konu ile ilgili açıklama yapan Dart Antrenörü Özlem Torunlar “Uzun ve yorucu bir sezonu bitirdik. Takım olarak düzenli ve disiplinli olarak çok çalıştık. Sonucunda hedefimize çok şükür ulaştık. Kalan kısa sürede amacımız Avrupa‘dan da madalya ile dönmek“ dedi.
Torunlar, kendilerine desteklerini esirgemeyen Bozüyük Belediyesi Başkanı Fatih Bakıcı’ya, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aslan Yıldız’a Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Rıdvan Güner’e ve Kulüp Başkanı Celalettin Tospatlı‘ya teşekkürlerini iletti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.