Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boynukalın, Protokol Üyeleri İle Maç Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Çankırı Valisi, milletvekili ve belediye başkanıyla gösteri maçı yaptı.Çeşitli ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Çankırı’ya gelen Boynukalın, Çankırı Gençlik Merkezi...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Çankırı Valisi, milletvekili ve belediye başkanıyla gösteri maçı yaptı.
Çeşitli ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Çankırı’ya gelen Boynukalın, Çankırı Gençlik Merkezi ziyaretini esnasında Çankırı Atatürk Stadı’nda antrenman yapan sporcularla bir araya geldi. Sporcularla bir süre sohbet eden Boynukalın, minik sporcuların ’maç yapalım’ isteğini geri çevirmedi.
Penaltı atışlarıyla antrenman yapan Boynukalın daha sonra Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Muhammed Emin Akbaşoğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman’ın da oynadığı 2 takım kurdu. Protokol üyelerini rakip takıma koyan Boynukalın, gençleri kendine takım arkadaşı olarak belirledi.
Çekişmeli geçen maçta renkli görüntüler ortaya çıkarken, Boynukalın’ın takımıyla protokol üyeleri kıyasıya mücadele etti. Boynukalın’ın 2 gol attığı maç 5-5 berabere bitti.
Maçın ardından minik öğrenciler Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın’a tezahüratlarıyla destek verdiler.
Boynukalın, Çankırı Gençlik Merkezi ziyaretinin ardından kentten ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.