Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Böyle Hakem Görülmedi

Bilecik U13 Gençler Ligi 10. hafta müsabakasında orta hakem maça yarım saat geç gelirken, düdüğünün ve saatinin olmaması gözlerden kaçmadı.Olay, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Bozüyük Yeşilkent sahasında meydana geldi. İddialara göre,...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik U13 Gençler Ligi 10. hafta müsabakasında orta hakem maça yarım saat geç gelirken, düdüğünün ve saatinin olmaması gözlerden kaçmadı.
Olay, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Bozüyük Yeşilkent sahasında meydana geldi. İddialara göre, Bilecik U13 Gençler Ligi 10. hafta müsabakası olan Vitraspor-Bozüyük İdman Yurdu karşılaşmasını yönetecek olan orta hakem Mustafa Karadeniz, başlama saati olan 18.30’da maçın oynanacağı sahaya gelmedi. Yetkililerin kendisine telefonla ulaştığı orta kalem, saat 19.00’da stada geldi. Orta hakemin maça çıkacağı sırada ne düdüğü ne de saati vardı. Bunun üzerine soyunma odasında bulunan bir antrenör düdüğünü verirken, sahada görevli diğer bir yetkili ise kronometreli saatini Karadeniz’e verdi. Mustafa Karadeniz’in mücadeleye hazırlıklı gelmemesi tepkilere neden olurken, maç 2-2’lik skorla sonuçlandı.
Olayları Vitrasporlu yöneticiler doğrularken, bu olayların bir daha yaşanmamasını temenni ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.