Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boyları küçük hedefleri büyük

Erzurum’da 4-7 ağustos tarihlerinde yapılacak Uluslararası Erzurum Palandöken Karate Turnuvası öncesi hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırlı karatecilerin hedefi, 20’de 20 yaparak ulaşılması zor bir başarı yakalamak.Diyarbakır Gençlik...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzurum’da 4-7 ağustos tarihlerinde yapılacak Uluslararası Erzurum Palandöken Karate Turnuvası öncesi hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırlı karatecilerin hedefi, 20’de 20 yaparak ulaşılması zor bir başarı yakalamak.
Diyarbakır Gençlik Spor Kulübü’nde eğitim gören 20 sporcu, Uluslararası Erzurum Palandöken Karate Turnuvası öncesi hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Günde çift idmanla yarışmaya hazırlanan Diyarbakırlı karateciler, İzmir, İsviçre, Gaziantep’te yakaladıkları başarıyı, Erzurum’da da pekiştirmek istiyor. Yaklaşık 300 sporcunun yarışacağı turnuvaya 20 sporcu ile katılacak olan Diyarbakır Gençlik Spor Kulübü’nün tek hedefi 20’de 20 yapmak.
“Hedefimiz büyük, çocuklarımıza güveniyoruz”
Diyarbakır Gençlik Spor Kulübü antrenörlerinden Ayşe Meryem Yazar, sporcularının Erzurum Palandöken Karate Turnuvası’nda uluslararası alanda boy göstereceğini söyledi. Turnuvaya yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Yazar, "Günde çift antrenmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sporcularımıza teknik anlamda yükleme yapmaya devam ediyoruz. Yoğun, yorgun bir süreçten geçiyoruz. Çocuklarımızın bu işin üstesinden geleceğine inanıyoruz. Bu turnuva için de yoğun bir program içerisindeyiz. Umuyoruz 20’de 20 yapabiliriz, tek hedefimiz bu. Hedefimiz büyük çünkü çocuklarımıza güveniyoruz, onlarda kendilerine güveniyorlar" dedi.
Diyarbakır Gençlik Spor Kulübü sporcularından Sena Kızılaslan, Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’nda Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
Bir diğer sporcu Zeynep Akçakmak, İzmir’de yakaladıkları başarıyı Erzurum’da da yaşamak istediklerini kaydederek, Erzurum’daki turnuvada şampiyon olmayı hedeflediklerini ifade etti.
Muhammed Furkan Yazar ise, Erzurum Palandöken Karate Turnuvası’nda birinci olmayı hedeflediğini vurgulayarak, asıl hayalinin dünya şampiyonu olmak olduğunu dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.