Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BOTAŞ Spor, antrenör Ceyhun Yıldızoğlu ile devam kararı aldı

BOTAŞ Spor Bayan Basketbol Takımı önümüzdeki sezon için Ceyhun Yıldızoğlu ile devam etme kararı aldı. Kulüp Başkanı Mehmet Konuk, 30 yıldır bayan basketboluna alt yapı ve A takım düzeyinde katkı sağladıklarını belirtti. Bu sürede...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2015 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2015 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BOTAŞ Spor, antrenör Ceyhun Yıldızoğlu ile devam kararı aldı
BOTAŞ Spor Bayan Basketbol Takımı önümüzdeki sezon için Ceyhun Yıldızoğlu ile devam etme kararı aldı.

Kulüp Başkanı Mehmet Konuk, 30 yıldır bayan basketboluna alt yapı ve A takım düzeyinde katkı sağladıklarını belirtti. Bu sürede bir çok başarıya imza attıklarını belirten Konuk, alt yapıda başarılı sporcular ve nesiller yetişmesini kendilerine misyon edindiklerini vurguladı. 2015- 2016 sezonunda da aynı duygu ve düşünce içinde ortak hareket ettikleri Ceyhun Yıldızoğlu ile çalışmaya devam edeceklerini aktaran konok, "Bu birlikteliğin ülkemiz sporuna ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Ceyhun Yıldızoğlu ise "BOTAŞ Spor Kulübü kurulduğu yıldan bu yana önce iyi insan, sonra iyi sporcu modelini benimseyerek bölgesine ve Türk basketboluna çok önemli hizmetlerde bulunmuştur. A Takıma verilen maddi-manevi desteğin, alt yapıya çok daha titiz şekilde verilmesi nedeni ile gelecekte buradan yetişen sporcuların BOTAŞ Spor organizasyonunu Türkiye’de ve Avrupa’da başarı ile temsil edeceğinden kuşkum yoktur. Şahsıma bu güzel ortamda çalışma fırsatı sunan yönetimimize teşekkür ederim." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.